A szombathelyi Skorpió Box Club növendékeit lehet segíteni

• 2021. június 10., csütörtök •
Edzőtáborra készülnek a szombathelyi Skorpió Box Club növendékei. A költségek fedezésére támogatókat is keresnek.
A szombathelyi Skorpió Box Club növendékeit lehet segíteni

Tizenhárom éve rendszeresen viszi Varga Roland, az egyesület alapítója és vezetőedzője edzőtáborozni növendékeit.

– A tábornak sajnos vannak költségei, amelyek, főleg több gyermek esetén, megterhelőek a családok számára. Szeretnénk, ha egy gyereknek sem kellene kimaradnia az élményből, ami nemcsak jó mulatságot, hanem fejlődési lehetőséget is biztosít tehetséges fiataljainknak, illetve a közösséget is építik – fejtette ki az edző.

Mint mondta, a június 19-étől 26-áig tartandó elvonulásukat költséghatékonyságból idén nem a Balatonon, hanem Velem-Novákfalván tartják. A hét fáradalmait az utolsó nap nyílt napon vezethetik le, ahol több küzdősportot kipróbálhatnak, még a kazah birkózóválogatottal is találkozhatnak. A nyílt napra 10 és 15.30 óra között várják az érdeklődőket. A gyerekek a mini Savaria Legio terepakadálypályán mérkőzhetnek meg egymással.

A táborozást lehet támogatni a Skorpió Box Club 17600042-00589673-00200004-es számú, Sopron Bank Burgenlandnál vezetett számláján, hogy az ifjú bokszolók elérhessék álmaikat. A közlemény rovatban tüntesse fel: „Edzőtábor-támogatás”. A felajánlott összeget személyesen is eljuttathatja bárki az egyesülethez, tudtuk meg.


Forrás: vaol.hu
Kép: VN/Skorpio Box klub

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére