A Skorpiót ma súlyos kritika érheti (ápr. 7)

Seprenyi Fanni • 2016. április 07., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Skorpiót ma súlyos kritika érheti (ápr. 7)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Tartsa tiszteletben mások véleményét, inkább nyeljen egyet és ne rontsa el a jelen szépséget egy konfliktus helyzettel! Béke.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ne feledje, aki önnek pletykál, az Önről is fog! Zárja ki az életéből a pletykás embereket, ezek csak elszívják Önt, nem a mennyiség, a minőség a fontos!

IKREK május 21.- június 21

Kedves Ikrek! Kis megfázás előfordulhat ma, illetve a jeleit érezheti magán! Bár kint meleg van, ne vegye félvállról az egészségét.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Egy családi nézeteltérés talál ma megoldásra, ezáltal egy óriási kő esik le a szívéről. A nyugalom, a békesség, a szeretet, és a harmónia többet ér az egó harcánál!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Igazából ma Önnek jár a Jolly Joker! Ma többet fejlődhet, mint egész hónapban! Ideje nem stresszelni feleslegesen a jövője miatt! Élje meg a jelent!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ne lopjon ma, ötletet legalábbis nem érdemes, hiszen a délutáni órákban csodálatos lehetőségek lépnek az életébe! Nincs rövidvágás, várja meg az ihletet

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma semmiképp ne hazudjon! Inkább holnap! Ma a lebukás veszélye garantált! Maradjon őszinte, reggeltől estig, a kegyes hazugság sem fér bele, jutalmat kap érte a nap végen!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma kritikát kaphat, de a kritikusoknak még sosem állítottak szobrot, csak a kritizáltaknak! Ne feledje, mindig azt támadják, akinél a labda van! Ne vegye a szívére!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Nosztalgikus hangulatba keveredhet a mai napon! Ne ragadjon benne a múlt szédítő mámorában, semmiképp ne nyúljon vissza! Menjen az útján egyenesen, tovább!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ha a pénzkezelési szokásait rendbe rakja, nem esik ugyanabba a hibába sorozatosan! A szokás fontosabb, mint az összeg! Legyen megfontolt!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Híres Páli fordulatot vehet ma egy régi-régi barátjával kapcsolatban! Ne csak a szívére hallgasson, az ész is domináns lehet ma!

HALAK február 20.-március 20

Kedves Halak! Ma pénzhez jut! Nagyobb összeg, mint várta! Nagyszerű! Az anyagi biztonsága kialakulóban van, nem is akármennyire, gyönyörű jövő vár Önre!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére