A Skorpió ne idegeskejen ma! (júl. 5)

Seprenyi Fanni • 2016. július 05., kedd •
Keddi horoszkóp.
A Skorpió ne idegeskejen ma! (júl. 5)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Az Újhold közeledte miatt ön nagyon erősen teremt. Ezt jól használja, az égi kasszából óriási összeg indult el Ön felé és lelki társa is segíti az úton, nagy boldogság vár ma Önre!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Mikor adott utoljára hálát azért, amije van? Kezdjen hozzá most azonnal, rájön milyen gazdag! Máris szebbnek fogja látni a napot, értékes és gyönyörű ma!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Családjának ma szüksége van az Ön segítő kezeire, ne keressen kifogásokat, segítsen ahol tud! Az Univerzum a jót ötször adja vissza! Legyen bőkezű!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Mai fegyvere a kedvessége! Ma lehengerlő és bámulatos! Különleges energiákat kap ma az Univerzumtól vágyai, céljai megvalósításához! Figyelje a jeleket és cselekedjen!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ne rohanjon sehova! Ma úgy érzi végre lecsillapodtak az indulatok Önben, és visszaáll minden a régibe! Ez így is van! De ne felejtse, nem megszerezni nehéz, hanem megtartani!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Tessék ma harcolni, a tét a boldogsága! Ma kérje, követelje, hogy az legyen amit Ön akar! Ne hagyja, hogy bárki Önre erőltethesse amit Ön nem szeretne megtenni!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma minden percben őrizze meg a higgadtságát és nyugalmát! Ne hagyja magát befolyásolni semmiféle negatív gondolatnak! Ma különösen teremt a gondolataival! Csak a jóra! Ön egy főnyeremény!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Béke, harmónia, szeretet. Erről fog szólni a mai nap! Ne idegeskedjen egy percig sem! Boldogsága ma megtalálja újratöltve!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma pihenjen, relaxáljon, meditáljon, lazuljon! Ne aggódjon, ne féljen! Nyugalom, minden rendben! Minden akkor jön el, amikor Önnek arra szüksége van és megért rá, nem pedig akkor amikor akarja!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Vége a magánynak, hamarosan újra száz százalékon ég a szerelem az életében! Még egy kicsit tartson ki, hiszen a jó dolgokért küzdeni kell, semmit nem adnak ingyen!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Csillapítsa egóját különben sérülni fog! Ne keresse a konfliktusokat, győzze le az akadályokat! Erősebb, mi t gondolja, de az erő a szívéből jöjjön és ne az eszéből!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! A tegnapi nehézségek után újult erővel ébred a mai nap lehetőségeire. Csodálatos nap vár Önre, ma minden sikerülhet, amihez eddig nem volt bátorsága.

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére