A Skorpió csodálatos napra számíthat! (febr. 19)

Seprenyi Fanni • 2016. február 19., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Skorpió csodálatos napra számíthat! (febr. 19)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Fókuszáljon egy dologra és azt csinálja 100%-on! Meglátja, megéri! És gondolkodjon pozitívan, még a borús idő ellenére is.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Az éremnek két oldala van! Ne csak a saját nézőpontjából lássa a dolgokat. Próbálja megérteni a másik felet is, higgye el, nem hazudnak ma Önnek!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Legyen kedves és jópofa ma, humorérzéke átlendíti a holtponton, hamarosan csodálatos változás kezdődik! Az alapokat fektesse már le ma!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ma különösen fáradtnak érezheti magát, ne feledje, az Ön ereje sosem fogy el. Próbáljon délután pihenni, jót fog tenni, estére tisztábban fogja látni a dolgokat!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ön ma az a vesztes, aki nem látja, hogy nyert! Nem pech széria kezdődik az életében, csak meg kell tanulnia értékelni a jót, és ahhoz sajnos látni kell a rosszat is!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ma csinosabb, mint valaha! Nézzen csak bele a tükörbe, milyen gyönyörű! Ne hagyja magát idegesíteni, ma nincs más dolga, mint ragyogni!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma jól leplezze hátsó szándékait, ugyanis leránthatja az "érdekember" fátylat Önről a Mars! Legyen ma önzetlen a családi békesség érdekében.

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Csodálatos napra számíthat! Ma minden sikerül Önnek! Tárgyaljon a délutáni órákban, rengeteg pénz indult el Ön felé, a gazdagodás megkezdődött!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Hívjon fel ma egy régi ismerősét, pont azt, aki napok óta a fejében jár, hiányzik Önnek! Higgye el, hogy jól fog esni, jobban fog aludni is!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ön magányosnak érzi Magát, pedig szerettei nagyon féltik. Vigyázzon, mit mond, mert félre érthetik és vitát gerjeszthet!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ideje lenne pihenni, lassítani, mindenben, mindenen! Ne kapkodjon, azzal elronthat mindent! Dolgozzon lassan, szépen, meglátja érdemes!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Fogja vissza magát ma, szeresse a környezetét és az embereket, ma az egyetlen "fegyvere" a szeretet, mellyel diadalt arat!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére