A Rák kitartása ma nem ismer határokat! (jan. 21.)

Seprenyi Fanni • 2016. január 21., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Rák kitartása ma nem ismer határokat! (jan. 21.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Fogja fel, hogy szabad! Kezdjen el végre élni, mert sokkal rövidebb ez a néhány évtized, mint azt valaha is gondolja.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! A 180 fokos fordulat nem feltétlenül érinti párkapcsolatát. A döntés az Öné! Fogadja el,hogy másokhoz is alkalmazkodnia kell.

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Partnere többet szeretne öntől, mint fordítva, de Önnek ez sok! Ne dugja homokba a fejét!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Határozottsága fogja mai céljaihoz elvezetni Önt! Kitartása dominánsabb, mint valaha! Eszébe ne jusson feladni egy karnyújtásnyira a győzelem!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Szenvedélyben nem lesz hiány, és ez örömmel tölti el az egész napját! A dolgok az Ön elképzelései szerint kerülnek kivitelezésre!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Munkahelyén megbízható embernek tartják Önt és véleményét mindig számításba veszik.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ez egy mozgalmas időszak az Ön számára. Gondolja végig alaposan, hogy mit szeretne a jelenben és a jövőben.

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma kicsit türelmetlen lehet, de semmi oka rá, minden a legjobbak szerint alakul!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Néha jobb hallgatni, mert a háta mögött kibeszélik Önt. Lehet, hogy a kevesebb több!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! A mai nap kedvezőnek mondható anyagi szempontból. Bátran költekezzen!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Úgy érzi, elnyomja a Párja, eddig sokat megengedett, most meg kénytelen a háttérben maradni.

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Vegyen ki pár nap szabadságot, mert túlhajszolja magát, olvasson egy jó könyvet!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott és az életem tudatos irányítója. Ezalatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok, hozzád ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz Bennem, a másiknak még érnie kell és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

közösség

további frisss

lap tetejére