A Oroszlán mai fegyvere a kedvessége (febr. 12.)

Seprenyi Fanni • 2016. február 11., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Oroszlán mai fegyvere a kedvessége (febr. 12.)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Tessék ma harcolni, a tét a boldogsága! Ma kérje, követelje, hogy az legyen, amit Ön akar! Ne hagyja, hogy bárki Önre erőltethesse, amit Ön nem szeretne megtenni!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Jó hírem van! Csodálatos energiák jönnek Ön felé és ezt jól használja, az égi kasszából óriási összeg indult el Ön felé és lelki társa is segíti az úton, nagy boldogság vár ma Önre!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! A tegnapi nehézségek után újult erővel ébred a mai nap lehetőségeire. Csodálatos nap vár Önre, ma minden sikerülhet, amihez eddig nem volt bátorsága!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Mikor tetszett utoljára hálát adni azért amije van? Kezdjen hozzá most azonnal, rájön milyen gazdag! Máris szebbnek fogja látni a napot, értékes és gyönyörű ma!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Mai fegyvere a kedvessége! Ma lehengerlő és bámulatos! Különleges energiákat kap ma az Univerzumtól vágyai, céljai megvalósításához! Figyelje a jeleket és cselekedjen!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ön egy főnyeremény! Ma minden percben őrizze meg a higgadtságát és nyugalmát! Ne hagyja magát befolyásolni semmiféle negatív gondolatnak! A napokban különösen teremt a gondolataival! Csak a jóra!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma pihenjen, relaxáljon, meditáljon, lazuljon! Ne aggódjon, ne féljen! Nyugalom, minden rendben! Minden akkor jön el, amikor Önnek arra szüksége van és megért rá, nem pedig akkor, amikor akarja!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Családjának ma szüksége van az Ön segítő kezeire, ne keressen kifogásokat, segítsen, ahol tud! Az Univerzum a jót ötször adja vissza! Legyen bőkezű!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Csillapítsa egóját különben sérülni fog! Ne keresse a konfliktusokat, győzze le az akadályokat! Erősebb, mi t gondolja, de az erő a szívéből jöjjön és ne az eszéből!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ne rohanjon sehova! Ma úgy érzi végre lecsillapodtak az indulatok Önben, és visszaáll minden a régibe! Ez így is van! De ne felejtse, nem megszerezni nehéz, hanem megtartani!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Vége a magánynak, hamarosan újra száz százalékon ég a szerelem az életében! Még egy kicsit tartson ki, hiszen a jó dolgokért küzdeni kell, semmit nem adnak ingyen!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Béke, harmónia, szeretet. Erről fog szólni a mai nap! Ne idegeskedjen egy percig sem! Boldogsága ma megtalálja újratöltve!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott és az életem tudatos irányítója. Ezalatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok, hozzád ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz Bennem, a másiknak még érnie kell és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére