A Nyilasnál a változás szelei fújnak (júl. 6)

Seprenyi Fanni • 2016. július 06., szerda •
Szerdai horoszkóp.
A Nyilasnál a változás szelei fújnak (júl. 6)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma este felkeresi egy régi barátja, szüksége lehet a segítségére, az Ön lelke is meg fog nyugodni tőle! Béke, szeretet és harmónia fog uralkodni életében!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ami a szívén az a száján, ezzel ma nincs is gond, nyugodtan mondja ki érzéseit, gondolatait, családjának szüksége van a szeretetére! Hajrá!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ma uralkodjon étvágyán, hiába a stresszhelyzet, ne nassoljon, rakjon rendet a fejébe és álljon neki sportolni! Még ma!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Szép nap előtt áll. Kitűzött céljai felé villámgyorsan halad! De ne pazaroljon energiát arra ami Leszívja!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Az elengedés ma nagyon fontos leckét fog adni Önnek, hogy fejlődhessen! Engedje el, ha az Öné, akkor visszatér, ha nem akkor sosem tartozott Önhöz!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Önt valaki a távolból nagyon szereti és rendkívül büszke Önre, ez jusson eszébe, ha elgyengülne, állja ki az idő próbáját és a világ legszerencsésebb embere lehet!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Segítsen ma egy barátjának és az univerzum is segíteni fog Önnek! Legyen Ön a nagyobb, kétféle gazdagság létezik, az anyagi és a lelki, a lelkit nehezebb elérni! Adjon!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Lazítson ma, lustálkodjon, törődjön magával és szeresse magát, ma ez a legfontosabb! Egy teljes nap Önmagával! Izgalmas lesz!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Engedje repülni; álmodozni szeretteit, ne akarjon senkit beskatulyázni, van akinek a szárnyai erősebbek, van akinek a gyökerei! A változás szelei fújnak!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ha nem akar egyedül megöregedni észbe kap és több embert nem mar el maga mellől! Ébresztő! Ne ítélkezzen tovább! Ne bíráljon! Építsen és ne romboljon, sőt, tudja mit?! Szeressen!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Elismerésben részesül a mai nap folyamán, és ez nagyon jól fog Önnek esni, karriere egyenesen halad felfelé! Boldog és békés napok állnak Ön előtt!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Intelligenciája mindenkit felülmúl, bár néha előbb beszél, mint gondolkodik. Ma nagyon elszánt, minden sikerül, amibe bele vág!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére