A Nero, a Quimby és Rúzsa Magdi is a fellép a VOLT-on

frisss.hu, MTI • 2016. április 04., hétfő •
Szinte teljesen összeállt az idei Telekom VOLT Fesztivál programja.
A Nero, a Quimby és Rúzsa Magdi is a fellép a VOLT-on

A június 29-től július 2-ig tartó soproni rendezvény szervezői kedden ötven előadó fellépését, mások mellett a Quimby 25 éves jubileumi nagykoncertjét, Rúzsa Magdi, valamint a brit Nero fellépését hozták nyilvánosságra.

A dubstep, a drum'n'bass és az electro house erőiből építkező londoni Nero két brit zenész-producer és egy énekesnő közös produkciója. Bemutatkozó albumuk, a 2011-es Welcome Reality első helyen nyitott a brit lemezeladási listán, legutóbbi, második anyaguk, a Between II Worlds tavaly jelent meg. A Nero tavaly a Szigeten játszott.

A VOLT Fesztiválon tart különleges jubileumi koncertet az idén 25 éves Quimby, és fellép Sopronban Rúzsa Magdi is. A soproni régió legnevesebb borászait és borait felvonultató Poncichter Negyed színpadán a dzsessz produkciók között lesz a Kozma Orsi Quartet, a Berki Tamás-Sárik Péter duó és a Rozsnyai Péter Trió is.

A tavaly sikerrel debütált Telekom Tér idén is több ezer fesztiválozót vár a VOLT központjában. Ezen a helyszínen láthatja a közönség a labdarugó Európa-bajnokság aktuális fordulóit, itt lép fel a GusGus, Alle Farben és Jan Blomqvist mellett a We Plants Are Happy Plants, Andro, a Zagar, Lotfi Begi és a Stereo Palma is, és a Telekom Térben lesz Karányi lemezbemutatója.

A fellépők eddig összeállt, csaknem teljes listája itt olvasható. A szervezők a következő hetekben a nyitónapi esemény részleteit is bejelentik. Már korábban bejelentették mások mellett az Iron Maiden, Wiz Khalifa, a Slayer, Axwell & Ingrosso és a Prodigy, valamint mintegy száz magyar előadó fellépését a VOLT-on.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére