A nagy meleg, a pornóapáti lakossági fórum Ungár Péterrel, és a nulla megjelent fő II…

p • 2021. július 23., péntek •
A tények makacs dolgok – meleg volt Pornóapátiban, és senki se volt ott, ez nagyon fáj a balliberális médiának, mi azonban a kedvükért sem hamisítjuk meg az időjárás-jelentést.
A nagy meleg, a pornóapáti lakossági fórum Ungár Péterrel, és a nulla
megjelent fő II…

Rettenetes szenvedésbe kezdett a baloldali média a képviselőjelölt-jelölt Facebook-bejegyzése óta, miszerint őt személy szerint homoszexuálisnak állítottuk be. Nos, ez azóta, hogy saját magát ő állította be így, nehezen értelmezhető. De mit is írtunk? Azt írtuk június 20-án, vasárnap, hogy: „Nehéz a képviselőjelölt-jelöltek élete, ez szemmel látható. A kampányolásba kezdő Ungár Pétert lett volna alkalmunk Pornóapátiban elcsípni, még kérdéseket is fel akartunk tenni a bejelentett rendezvényén. Csakhogy a döglesztő melegben a rendezvény érdeklődés hiányában elmaradt.” Ez nagyon fáj a 444.hu nevű internetes kiadványnak, itt lehet elolvasni.

A cikk címe a következő: „Ungár Péter vs. vasi kormánymédia: „Legalább legyen bennük annyi férfiasság, hogy b*ziznak egy rendeset” Nos, mi egy darabot se „b*ziztunk.” Túl azon, hogy lapunkat be se merték linkelni a 444 felületére, tiltakoznunk kell. A helyzet az, hogy 2021.06.19-én, amikor a cikk készült, a hivatalos időjárásjelentés szerint 35-36 fok körül volt. Ez testvérek között is magas hőmérsékletnek, magyarul melegnek számít - főleg június azon szakaszában, amikor régebben azért kicsit hűvösebb volt a nyár ezen szakasza. Azt is leírtuk, sőt fényképeket is hoztunk róla, hogy a Pornóapátiban rendezett fórumon senki sem volt ott.

Hát, nehéz az élet, mi értjük, hogy kellemetlen, de sajnos valóban nem volt ott senki. A képviselőjelölt-jelölt odament, majd két perc után távozott – neki is bizonyára leesett, hogy nem volt ott senki, hiszen azért ment el. És tényleg meg akartuk kérdezni, hogy a képviselőjelölt-jelöltnek mi az álláspontja a pedofilellenes törvényről. Akkor az volt az aktuális kérdés, pár napra voltunk a parlamenti szavazástól - továbbá legitim azt felvetni, hogy az őt támogató Jobbik igent nyomott az előterjesztésre, ő pedig nem volt jelen az ülésen. Mindent tényszerűen írtunk le. A tények pedig makacs dolgok. Nagy meleg volt Pornóapátiban, Ungár Péter fóruma pedig elmaradt. Ami pedig az áthallásokat illeti: az, hogy meleg van, azt jelenti, meleg van. Pornóapáti egy település, a XIII. század óta így hívják. Ungár Péter lakossági fórumára a kutya se volt kíváncsi. Az időjárás-jelentést pedig hamisíthatja, aki akarja, 30 fok felett tényleg meleg az idő...

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére