A Mikulás a Markusovszky-kórházba is ellátogatott

• 2022. december 07., szerda •
Ajándékcsomagokkal és a Mikulással együtt érkezett a Markusovszky-kórház gyermekgyógyászati osztályára Illés Károly és Lendvai Ferenc kedden délután, idén sem feledkeztek meg a beteg kicsikről .
A Mikulás a Markusovszky-kórházba is ellátogatott

December 6-dikára sok ablakba került ki a kis csizma, kis cipő: megannyi gyermek várta a Mikulás érkezését. Így ébredhettek ezen a napon a Markusovszky-kórházban jelenleg ellátott, bent fekvő kicsik is. - A lányom orvos a pécsi kórház gyermekgyógyászati osztályán, ezért tudom, hogy ilyenkor az egészségügyi dolgozók is beöltöznek, piros sapkát húznak és meglepik kis betegeiket - mondta el kérdésünkre Lendvai Ferenc, fideszes önkormányzati képviselő.

 - Szombathelyen immár tizenhat éves hagyománya van annak, hogy ezen a napon vállalkozói és saját felajánlások jóvoltából viszünk ajándékot a Markusovszky-kórházban fekvő beteg gyermekeknek. Ma ötven csomagot adtunk át - tudtuk meg a politikustól. - A Mikulás-ajándékokba ezúttal is egészséges finomságok kerültek: a többi között paleo termékeket és cukormentes édességeket válogattunk össze - hangsúlyozta Lendvai Ferenc.

- A felajánlással a célunk az, hogy a gyerekek kórházban töltött napjait szebbé tegyük, és ezzel is megpróbáljuk segíteni mielőbbi gyógyulásukat - fűzte hozzá Illés Károly fideszes frakcióvezető. A csomagokat dr. Csákváry Violetta osztályvezető főorvos és dr. Stánitz Éva orvosigazgató köszönte meg a kórház képviseletében.TOP

közösség

további frisss

lap tetejére