A Mérlegnél anyagi gyarapodás várható (jún. 20)

Seprenyi Fanni • 2016. június 20., hétfő •
Hétfői horoszkóp.
A Mérlegnél anyagi gyarapodás várható (jún. 20)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ne pánikoljon semmi esetre sem. Minden a legnagyobb rendben! A hullámvölgy után mindig a hullámhegy jön! Jön már!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Féltékenysége rossz tanácsadó! Ha jeleneteket rendez, azzal elismeri, hogy kevés! Aki menni akar úgyis menni fog, aki pedig szereti, az marad!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Félénkségre semmi oka! Ma mondja meg a "tutit”, ne fojtsa el érzelmeit és véleményét! Ne foglalkozzon másokkal! Adja ki magából! Legyen erős!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ideje a tettek mezejére lépni, ha fejlődni akar! Nem fog a sült galamb berepülni az ablakon! A negatív emberekkel szakítsa meg a kapcsolatot! Egy életre!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Irigyei ma is lesznek, de sose feledje, csak azt támadják, akinél a labda van! Ne azt nézze, hogy mit, hanem, hogy ki mondja! Jó az irány, így tovább!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Használja ki vonzerejét, engedje, hogy sodorják az események. Ma ne Ön legyen a megmondó ember, inkább kívülről figyelje az eseményeket!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Anyagi gyarapodás kezdődik a mai napon! Az Újhold jó hatással volt Önre! Születik valami új, valami csodálatos! Hamarosan látni fogja!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Nyilván sok hibája van, ha másokban kevés a szeretet! Ne durcizzon emiatt, ez a környezete szegénységi bizonyítványa! Fel a fejjel! Szeresse magát!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ma Önnél lesz a Jolly Joker! Kívánjon, kérjen, megkapja! A csillagok Önnek kedveznek! A tervei célba találnak!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Vegyen ma magának valamit, mert még a végén hiányérzettel fog lefeküdni! Jutalmazza magát, most megérdemli! Szép munka volt!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Őszinteségét ma helyezze előtérbe, kisebb füllentésekbe is bele tud bolondulni, szelektálja gondolatait es inkább legyen őszinte, mint belekeveredjen saját hazugságba!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ámor nyila különös hatást vált ki Önből! Jót tesz Önnek a szerelem, ha még nem fedezte fel igazan ásson mélyebbre, csodálatos lesz!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére