A Mérleg engedje áramolni a pénzt az életébe (máj. 27)

Seprenyi Fanni • 2016. május 27., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Mérleg engedje áramolni a pénzt az életébe (máj. 27)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Mágikus napok következnek az életében, csodálatos kvantumpillanatokat élhet meg, a figyelmét fordítsa a spirituális fejlődése fele! Az intuíció ébred! Hallgasson rá!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Nyugodt napja lesz, ne hagyja egy percig sem, hogy mások véleménye, irigységet, rosszindulata vagy bármilyen befolyásolja a belső békéjét! Relax!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! A mai napon egy régi csatát fog győztesen lezárni ezért szüksége lesz intuíciójára és hallgasson a belső hangra.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ma dallamos hangja tökéletesen összecseng angyali lelkével, ma csodálatos igazán különleges óriási ajándékot fog ma kapni. 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Az a szívdobbanás, ami mélyen ott van a lelkében, az ma nagyot fog dobbanni és elkezdődik élete leggyönyörűbb periódusa, boldogság és gazdagság vár ma Önre, maradjon pozitív egész nap és mondja gyakran: szeretem magam.

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ön egy csodálatos ember ne törődjön mások véleményével az ember a barátait meg válogathatja, de a családját nem. Önnek csak a saját életéért kell felelősséget vállalni a senki mással ne törődjön. Ön nagyon okos és bölcs.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Elkezdődik a gazdagság az életében, engedje áramolni a bőséget, higgye el hogy megérdemli a gazdagságot és az univerzum már meg is adja ön gazdagságra van ítélve.

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma ne szórakozzon senkivel mert az emberi szív nem játékszer fejezze be hogy úgy kezeli az embereket mintha tárgyak lennének az embereket szeretjük a tárgyakat használjuk.

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Készüljön fel arra, hogy ma nagy elismerésben lehetne része, ha hajlandó tenni érte, úgyhogy tegyen érte és nagyon boldog lesz estére virágzó napja lesz.

BAK december 22.-január 20

Kedves Bak! Boldogság vár ma Önre ez egészen biztos ne görcsöljön, ne féljen, ne aggódjon semmin, higgye el hogy a legjobbat érdemli és azt is fogja megkapni.

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ma ne hagyja hogy az ördög vagy a kisördög Önbe bújhasson, ne hazudozzon ne találjon ki rémtörténeteket és ne legyen hipochonder sem ugyanis előbb utóbb le fog bukni hogyha hazudik ne kamuzzon ma!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Maga annyira okos ha azt tudná már sokkal előbbre lehetne az életében ma olyan csillagállás van aminek következtében ha ön ma rájön milyen okos megáldja a sors is boldog lesz úgyhogy jöjjön rá milyen okos.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére