A legjobb ajánlatok Ford Kugára - Vásároljon még idén kifutó benzinmotoros Fordot a Strausstól!

szponzorált tartalom • 2019. december 04., szerda •
Szombathelyen több, mint 27 éve várja a Ford szerelmeseit a Strauss Autószalon, az osztrák St.Michael-i Autohaus Strauss leányvállalata. A cég csaknem harminc éves magyarországi jelenléte alatt több, mint 10 ezer Ford talált gazdára Vas megyében. A cégvezetés az egyik legjobb szakember-gárdával büszkélkedhet. A folyamatosan telített szerviz mellett az értékesítés is rekordokat dönt: az évek óta személy- és haszongépjárműértékesítésben meghatározó, legtöbbször első helyen álló Ford importőrhöz csatlakozik a Strauss csapata - teljes erőbedobással.
A legjobb ajánlatok Ford Kugára - Vásároljon még idén kifutó benzinmotoros Fordot a Strausstól!

Az idei év slágere a Straussnál a kifutó benzinmotorok kiárusítása, hiszen – utalva az Európai Unió 2020-tól érvényes előírására – még idén kell regisztrálni ezen erőforrásokat. Még ebben az évben érdemes tehát leszerződni ezen gépjárművekre: ahhoz, hogy a legjobb áron juthassunk egy új Fordhoz, a forgalminak 2019. december 13 előttinek kell lennie.

A Kuga Európában a Ford legkelendőbb SUV-ja és hasonló adatokról számolhat be a szombathelyi Ford Strauss is: magánügyfeleik nagy része a személygépjármű-palettáról a városi terepjáró mellett dönt. Az autó kiváló választás a családok számára, gazdag az alapfelszereltsége, a tágas belső tér nagyobb gyermekek számára is kényelmes.

A kifutó széria széles választékban áll a szombathelyi Ford kereskedésbe betérők számára. Az autó elérhető többfajta felszereltségben (Business, Titanium, ST-Line) és a legkülönbözőbb színekben. Természetesen a dízel motor kedvelői is találnak maguknak még az idén átvehető modelleket a Strauss készletéről.

A kifutó benzinmotoros Ford Kuga modellekre a Strauss egyedi árat alakított ki, ez csak fokozható a Ford Credit vételárkedvezményes finanszírozásával – amely azt jelenti, hogy a bank bizonyos kondíciók mellett igénybe vett lízingkonstrukció esetén a készpénzes vételárból további árengedményt ad. 2020-ban már nem találkozunk ilyen kedvező árakkal, érdemes még most a széles választékból egyet hazavinni, hiszen a rendkívüli ár már csak a készlet erejéig érvényes.

A Strauss értékesítői jó szívvel ajánlják a legújabb Fordokat, amelyeket saját maguk és ügyfeleik is rendszeresen tesztelnek. A tesztvezetés önmagában egy élmény, a fiatal tesztautók pedig kevés km-futással megvásárolhatók – több okból is érdemes tehát ellátogatni a szombathelyi autószalonba!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére