A Kosra mágikus napok várnak! (márc. 7)

Seprenyi Fanni • 2016. március 07., hétfő •
Hétfői horoszkóp.
A Kosra mágikus napok várnak! (márc. 7)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Mágikus napok következnek az életében, csodálatos kvantumpillanatokat élhet meg a figyelmet fordítsa a spirituális fejlődése fele! Az intuíció ébred! Hallgasson rá!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Nyugodt napja lesz, ne hagyja egy percig sem, hogy mások véleménye, irigységet, rosszindulata vagy bármilyen befolyásolja a belső békéjét! Relax!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! A mai napon egy régi csatát fog győztesen lezárni ezért szüksége lesz intuíciójára és hallgasson a belső hangra nyerni fog érdemes lesz.

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ma dallamos hangja tökéletesen összecseng angyali lelkével ma csodálatos igazán különleges óriási ajándékot fog ma kapni szeretve van szerencsecsillag áll Ön felett. Ma minden dolga jól alakul mondja gyakran ma "köszönöm szeretlek".

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Az a szívdobbanás ami mélyen ott van a lelkében, az ma nagyot fog dobbanni és elkezdődik élete leggyönyörűbb periódusa boldogság és gazdagság vár ma Önre, maradjon pozitív egész nap és mondja gyakran: szeretem magam.

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Van egy csodálatos ember ne törődjön mások véleményével, tudja a barátait meg válogathatja, de a családját nem. Önnek csak a saját életéért kell felelősséget vállalni a senki mással ne törődjön Ön nagyon okos és bölcs.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Elkezdődik a gazdagság az életében engedje áramolni a bőséget, higgye el hogy megérdemli a gazdagságot és az univerzum már meg is adja ön gazdagságra van ítélve.

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma ne szórakozzon senkivel, mert az emberi szív nem játékszer fejezze be, hogy úgy kezeli az embereket mintha tárgyak lennének az embereket szeretjük a tárgyakat használjuk.

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Készüljön fel arra, hogy ma nagy elismerésben lehetne része, ha hajlandó tenni érte úgyhogy tegyen érte és nagyon boldog lesz estére virágzó napja lesz.

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Boldogság vár ma Önre ez egészen biztos ne görcsöljön, ne féljen, ne aggódjon semmilyen higgye el hogy a legjobbat érdemli és azt is fogja megkapni.

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ma ne hagyja, hogy az ördög vagy a kisördög Önbe bújhasson, ne hazudozzon ne találjon ki rémtörténeteket, és ne legyen hipochonder sem. Ugyanis előbb utóbb le fog bukni hogyha hazudik!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Maga annyira okos… ha azt tudná, már sokkal előbbre lehetne az életében ma olyan csillagállás van, aminek következtében ha ön ma rájön milyen értelmes, megáldja a sors is boldog lesz!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére