A Kos szerelmi ügyei jó irányt vesznek (márc. 29)

Seprenyi Fanni • 2016. március 29., kedd •
Keddi horoszkóp.
A Kos szerelmi ügyei jó irányt vesznek (márc. 29)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! A Vénusz kedvez Önnek és szerelmi ügyeinek, a régi szálak elszakadnak, az újak megerősödnek, szerelemre fel!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Kicsattanó az egészségügyi állapota, pozitív változás veszi kezdetét, a szervezete öngyógyító folyamatai aktivizálódnak! Csodálatos érzés!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ne idegenítse magát családtagjai véleménye, károgása miatt, Ön csak menjen tovább az úton, anélkül, hogy bárkire is hallgatna! Nézze a jó oldalát! A barátait megválogathatja!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Kapcsolódjon ki, nem kell rágódni a múlton, engedje el! Higgye el, könnyebb lesz.

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ez az időszak új kapukat nyit ki ön előtt óriási lehetőségek kezdődnek ma, anyagi dolgai jól alakulnak. Ne engedjen a haragnak vagy bármely negatív érzésnek.

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ma kiderül tud-e jól szeretni, szeretet adni, hiszen ne feledje, nem létezik rossz ember, csak kevés szeretet! Szeressen! Először Önmagát!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ne keresse mindenben a hibát, törölje a régi rossz programokat! Ne feledje, ugyanazzal a gondolkodással nem tudja megoldani a problémát, amivel teremtette! Nézzen a dolgok mögé!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Üzleti előrelépés várható a mai napon! Viselje méltón a győzelmet, gyakorolja a tükörben, csodálatos dolog vár ma Önre!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Szépsége nem ismer ma határokat, ma mindenkit lenyűgöz! Elsöprő sikerre számíthat a mai napon! Legyen nyugodt!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma béküljön ki mindenkivel, akivel haragban van, a tavasz közeledte szeretetet hoz a szívekbe! Mindig az győz, aki megbocsájt, hajrá!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ne játsszon senkinek az érzelmeivel, a szív nem játékszer! Ideje kimondani a valódi érzéseit, először saját magának aztán a másik félnek!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ne kösse feltételekhez a szeretetét! Ne akkor szeresse, ha leviszi a szemetet, vagy főz egy kávét! Fejezze be az ítélkezést, csak szeressen és boldog lesz!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

közösség

további frisss

lap tetejére