A Kos legyen sokkal toleránsabb (jún. 23)

Seprenyi Fanni • 2016. június 23., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Kos legyen sokkal toleránsabb (jún. 23)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! A szavaknak óriási ereje van! Ne beszéljen ma csúnyán senkivel, főleg önmagával ne, legyen elfogadó es toleráns, meglátja, megéri!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Az önismeret nagyon fontos! Az önbecsülés is! Ne legyen féltékeny, nincs rá alapja, ha féltékeny, olyan mintha elismerné, hogy kevés! Bízzon!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ma figyeljen az úton, közlekedjen óvatosan, ne stresszeljen semmin, csak arra fókuszáljon, amit épp csinál, és megéli a pillanatot! Mára ez a lecke! Élni a pillanatnak!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ideje meglágyítani szőrös szívét! Ne kattogjon feleslegesen, engedjen és fogadja be a szerelmet és a szeretetet, jobb egy jó üzletben 25%, mint egy rosszban száz!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ma öltöztesse ünneplőbe szívét, kiemelkedően jól teljesít munkájában, és ezt el is fogják ismerni; ha másképp nem egy értékes telefonbeszélgetéssel!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Kicsi szíve ma kivirágzik! Talán ma valaki megérinti a megérinthetetlent és ott szól Önhöz ahol a legjobban van rá szüksége! Boldogság vár ma Önre!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Nem kell a kákán is a csomót keresnie, szépen nyugodjon meg és élvezze a feltétel nélküli szeretet szabadságát! Szárnyaljon!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Szeresse családját és barátait, ma ne kiabáljon, kezdje békésen a napot, ideje a szeretet frekvenciájára hangolódni!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Munkájában egyhelyben toporgást érezhet ma, tegyen ellene, ideje a változásnak, lépjen ki a méltatlan helyzetből, meglátja, a jó a legjobb ellensége!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Dicsérje és szeresse azokat, akik jók Önhöz, próbáljon meg elrugaszkodni a földtől pár órára, ma ne a realizmusa uralkodjon magán! Álmodozzon!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Most jutott el a hernyóból pillangóvá változás stádiumába, lehet, hogy egy kicsit nehéz és elege van belőle, hogy még korlátozzák Önt képességeiben, de ma kaphat egy telefont, ami az új, szabadabb boldogabb élet hívó szava lesz! Hallgasson rá!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Kivel álmodott ma éjjel? Ő lesz a jövő évben a szerelme! Nagy szerelem van lángra lobbanóban az életében, még, ha kialudni tűnik is a parázs, higgye el, újralobban!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére