A Kos kicsattan az optimizmustól (júl. 27)

Seprenyi Fanni • 2016. július 27., szerda •
Szerdai horoszkóp.
A Kos kicsattan az optimizmustól (júl. 27)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Kicsattan az egészségtől és az optimizmustól, mindennel meg tud birkózni. Keresi a kihívásokat, meg is találja számításait!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Szenzációs üzleti lehetőség vár ma Önre! Csapjon le rá és cselekedjen, ne gondolkozzon túl sokat, jó lesz ez Önnek!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Szánjon időt Önmagára, nézzen egy kicsit befelé. Az új ismeretségek jól fognak jönni hosszútávon! Bízzon magában!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Szerelmi élete jól alakul, párja értékeli Önt, hagyja, hogy kényeztessék. Lassan halad, de nem hátrafelé!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ön egy boldog ember! Ma elismerésben gazdag napja lesz, büszkeség önti el a szívét és óriási anyagi gyarapodásban részesül! Ön egy gazdag ember!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Tele van energiával, hiszen ez az Ön hónapja, teljes gőzzel megy előre a munkában és a szerelemben egyaránt.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! A mai nap remek hangulatban telik, átjárja a nyugalom, próbáljon ki valami különlegeset! Ma új kezdetre van lehetősége minden téren!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Rengeteg kihívással kell szembenéznie és nem mindenkivel lesz azonos hullámhosszon. Csak előre nézzen!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Türelem! Szókimonósága miatt támadások érhetik, jobb néha bölcsen hallgatni. Legyen toleráns!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Nagy elvárásokat állít Önmagával szemben, ez nem előnyös, pihenjen, minden a megfelelő időben érkezik majd!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Picit betelik a pohár, úgy érzi párja is Ön ellen van,ne feledje jobb adni,mint kapni! Az Univerzum a jót ötször, a rosszat háromszor adja vissza!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Ma legyen türelmes kedvesével, apró figyelmességként beszélje meg vele a közös hétvégi programot, hiszen együtt kell lenniük, mindkettejük lelkének szüksége van rá!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére