A kamera mindent lát

police.hu • 2020. július 22., szerda •
50 helyett 112 km/h-val ment belterületen, az utas pedig kényelmesen pihentette a lábát a műszerfalon. A rendőrség figyelmeztet: egy esetleges baleset során felelős magatartással a súlyosabb sérülések elkerülhetők lennének.
A kamera mindent lát

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei az elmúlt napokban több szabálytalankodóval szemben is intézkedtek Vas megye útszakaszain - adja hírül a police.hu. Mint írják, az ellenőrzések célja mindig a balesetek megelőzése és a szabálytalankodók forgalomból történő kiszűrése.

Egy sofőr a 84-es számú főúton közlekedett Nemeskeresztúr térségében, amikor haladása során a megengedett 90 km/h helyett 169 km/h sebességgel előzte meg az előtte haladó gépkocsit. A rendőrök a jármű üzemben tartójával szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

Egy másik autós a 88-as számú főúton a megengedett 90 km/h helyett 158 km/h sebességgel haladt gépkocsijával. A közlekedésrendészeti járőrök a sofőrt megállították, és vele szemben a gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak.

A rendőrség munkatársai az egyik sebességmérés alkalmával rögzítették egy sofőr szabálytalan közlekedését, aki a 84-es főúton, Zsédeny belterületén haladt. A gépkocsi vezetője 50 km/h helyett 112 km/h sebességgel közlekedett. A jármű üzemben tartójával szemben közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök. Azonban a felvételen látható, hogy a gépkocsi utasa a műszerfalra feltett lábakkal utazott. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy egy esetlegesen bekövetkező közlekedési baleset során felelős magatartással a súlyosabb sérülések elkerülhetők!

forrás, kép: police.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére