A Jézuska hozhatja az új fedett jégcsarnokot (is)

• 2021. június 24., csütörtök •
A SZOVA szervezésében sajtóbejárást tartottak az épülőfélben lévő szombathelyi sportlétesítményben. A jelenlévők a cég vezérigazgatójától megtudhatták, hogy legkésőbb a karácsonyi ünnepek környékén meglesz az átadás is.
A Jézuska hozhatja az új fedett jégcsarnokot (is)

A szombathelyi írott, illetve elektronikus sajtó munkatársait hívták meg arra a tájékoztatóra, melyet az új fedett jégcsarnokban tartottak. A média képviselőinek először Németh Gábor, a SZOVA Zrt. vezérigazgatója számolt be arról, hogy hol is tartanak jelenleg a munkálatok. Örömmel közölte, hogy egyértelműen a kivitelezés hajrájában járnak. A küzdőtér alagcsövezése, betonozása befejeződött, lényegében már csak az a jég hiányzik róla, melynek készítéséről majd egy 40 milliós „szuperjárgány” gondoskodik. A pályát körülölelő palánkok szintén készen vannak, és a lelátók zöme is áll már. A hangosítást és a világítást beszerelték, az eredményjelző pedig a helyére került. 

A vezérigazgató külön kihangsúlyozta, hogy a befejezéshez szükséges pénz a városi cégek taofelajánlásának köszönhetően rendelkezésre áll.

HA MINDEN RENDBEN MEGY, AKKOR EZT A SPORTLÉTESÍTMÉNYÜNKET IS A JÉZUSKA HOZZA MAJD

- zárta mondandóját Németh Gábor. Azaz az átadás idén minden valószínűség szerint megtörténik.

A bejáráson részt vett Zelevics Ferenc is. A Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub elnöke a kiszolgálóhelyiségeket mutatta meg a jelenlévőknek: egyebek mellett a gépházat, a konditermet, a büfét és az öltözőket. Ő arról számolt még be, hogy terveik szerint egy nívós csapatot szeretnének meghívni majd arra a mérkőzésre, mellyel felavatják a közel 3 milliárd forintba kerülő új sportlétesítményt.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére