A Halak szerelmi életében pozitív változások lesznek (jan. 28)

Seprenyi Fanni • 2016. január 28., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Halak szerelmi életében pozitív változások lesznek (jan. 28)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Türelmetlensége miatt felelőtlen szavak hagyják el a száját, amit később megbán.

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Keresi és hajszolja a változatosságot, rengeteg új élményben lesz része.

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ne féljen kimondani azt, amire gondol! Az illető is csak erre vár!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Jó híreket kap ma, teljesítményét elismerik. Felfelé ível a karrierje.

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Régi ismerős tűnhet fel, akivel érzelmileg álltak közel egymáshoz. Nosztalgiázni, a szépre emlékezni felesleges, csak a káposzta jó felmelegítve!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Sok dolga lesz ma, de tudja, hogy mindenre képes, mivel megvan Önben a kitartás.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Párjával mindig megossza gondolatait, álmát és a jövőre vonatkozó elképzeléseit. Ő mindenben partner.

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Egyszerre több helyen is helyt kell állnia, de ez nem jelent megoldhatatlan kihívást. Csak ne kezdjen el kételkedni magában.

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Egyik kihívás a másikat követi, és már éppen besokallna, amikor kiderül, hogy a kihívások sikert hoznak.

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ha szeretne pontot tenni egy ügy végére, akkor a héten meglesz erre a lehetőség, de tény, hogy ez extra energia befektetéssel járhat.

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Lehetőleg töltsön minél több időt párjával, akivel rengeteg szórakozás várhat Önre.

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! A párkapcsolatában pozitív változások várhatók fontos. hogy kizárja a lehetséges kellemetlenségeket.

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott és az életem tudatos irányítója. Ezalatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok, hozzád ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz Bennem, a másiknak még érnie kell és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

közösség

további frisss

lap tetejére