A gyöngyöshermáni focipálya nyitva áll mindenki előtt

• 2022. január 26., szerda •
A városrészi egyesület évek óta azon dolgozik, hogy jobb körülményeket biztosítson a sportolóknak. Jó úton haladnak.
A gyöngyöshermáni focipálya nyitva áll mindenki előtt

- Csak labdarúgó szakosztállyal működünk, két csapattal - U19-es, illetve felnőtt sportolóinkkal -, akikre nagyon büszkék vagyunk. Varga Dániel edző dolgozik a megyei másodosztályban játszó felnőttekkel, közel 6 éve egyesületünk kötelékében van, és maximálisan meg vagyunk vele elégedve. Később akár cél lehet a feljutás magasabb osztályba is, hiszen az elmúlt években zajlott infrastrukturális fejlesztések ezt lehetővé is teszik - tájékoztatott a Gyöngyöshermán-Szentkirály Sportegyesület vezetőségi tagja. Kopfer Adrienn hozzátette, hogy ehhez természetesen támogatókra is szükség van. Minden évben kaptak önkormányzati forrást is.

- Szeretnénk a városrész lakóit jobban bevonni a nálunk folyó sportéletbe, több lakópark is épült az utóbbi időben, szeretettel várjuk a fiatalokat

- mondta Kopfer Adrienn. - Soha nem zártuk el a területet az itt élők elől, nyitva áll azok előtt, akik be szeretnének jönni sportolni. Talán az is segítség számukra, ha nem kell a város másik részére utazniuk, ott pályát bérelniük. A felnőtt csapatunk gyökerét a gyöngyöshermániak jelentik, a kötődésük máig megvan, erős - fűzte hozzá az egyesület képviselője.

közösség

további frisss

lap tetejére