A Bika párkapcsolatában nézeteltérések lehetnek (jún. 30)

Seprenyi Fanni • 2016. június 30., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Bika párkapcsolatában nézeteltérések lehetnek (jún. 30)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Nagy eséllyel gondol rendszeresen a pénzre, meglátja érdemes! Minden befektetés megtérül!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Párkapcsolatába nézeteltérések lehetnek, próbálja meg a párja olyan oldalát nézni, amit eddig nem fedezett fel!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ön mindenhonnan elkésik, próbáljon meg ezen változtatni, sok minden múlhat rajta. Érkezzen időben!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Gondolja végig karrierjét, és hogy milyen árat hajlandó fizetni érte! Remek ajánlatot kap!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Egyik pillanatról a másikra úgy érezheti, ez már túl sok, s másra sem vágyik, mint egy kis szabad mozgástérre. Közölje Partnerével, mert sértődés lehet belőle!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ebben a hónapban remek kapcsolatot ápol párjával, nagyszerű érzéssel tölti majd el a kettejük közötti szeretet és melegség érzése.

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Jellemző Önre a kételkedés, minden kétségbe vonása. Ne legyen bizonytalan, legyen stabil!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Próbáljon meg lazítani, és ami ennél is fontosabb, hogy próbáljon meg elkerülni az olyan szituációkat, melyek feszültséghez vezethetnek.

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! A szerelem sokszor kerekedik majd felül a munka rovására. Igyekezzen átlátni a dolgokon.

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Használja tehetségét, fejlessze képességeit és bővítse tudását! Mutasson meg kicsit többet önmagából!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő Ne ragadjon le bizonyos véleményeken, hallgasson meg másokat is, erős késztetést érez a pénz elköltésére, csak ameddig az a bizonyos takaró ér!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Párkapcsolata időnként fárasztónak bizonyul, ne söpörje a szőnyeg alá a problémákat!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére