A Bika ma legyen óvatos az utakon! (dec. 4)

Seprenyi Fanni • 2015. december 04., péntek •
Pénteki horoszkóp.
A Bika ma legyen óvatos az utakon! (dec. 4)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma ne legyen mérges reggeli ébresztőjére, ha az el is aludt, higgye el nagyon fontos Önnek! Elismerések tucatját fogja ma begyűjteni!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ma óvatosan az utakon! Figyeljen, dudáljon, ne telefonaljon a kocsiba, kösse be magát, tartsa be a szabályokat, mert könnyen megbüntethetik! Lassan járjon! Tovább ér!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ne idegesítse magát családtagjai véleménye, károgása miatt, Ön csak menjen tovább az úton, anélkül, hogy bárkire is hallgatna! Nézze a jó oldalát! A barátait megválogathatja!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Csak óvatosan a véleményével! Konfliktushoz vezethet, ha nyíltan kimondja, amit gondol. Válogassa meg a szavait!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Miért is kellene választania, hogy keze legyen vagy lába? Ha lehet mindkettő! Nem kell választania a pénz vagy a boldogság között, ha lehet mindkettő! Pénz és boldogság, a vagy szót törölje!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ma kiderül tud-e jól szeretni, szeretet adni, hiszen ne feledje, nem létezik rossz ember, csak kevés szeretet! Szeressen! Először Önmagát!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ne keresse mindenben a hibát, törölje a régi rossz programokat! Ne feledje, ugyanazzal a gondolkodással nem tudja megoldani a problémát, amivel teremtette! Nézzen a dolgok mögé!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! A Vénusz kedvez Önnek és szerelmi ügyeinek, a régi szálak elszakadnak, az újak megerősödnek, szerelemre fel!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Szépsége nem ismer ma határokat, ma mindenkit lenyűgöz! Elsöprő sikerre számíthat a mai napon! Legyen nyugodt!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma béküljön ki mindenkivel, akivel haragban van, az Advent közeledte szeretetet hoz a szívekbe! Mindig az győz, aki megbocsájt, hajrá!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ne játsszon senkinek az érzelmeivel, a szív nem játékszer! Ideje kimondani a valódi érzéseit, először saját magának aztán a másik félnek!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Gyermeki évei a mai napon vissza-vissza köszönnek szép lassan, nosztalgiázzon nyugodtan, de ne ragadjon a múltban, élje meg a jelent!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott és az életem tudatos irányítója. Ezalatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok, hozzád ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz Bennem, a másiknak még érnie kell és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére