A Bika kedvessége ma nem ismer határokat (jún. 14)

Seprenyi Fanni • 2016. június 14., kedd •
Keddi horoszkóp.
A Bika kedvessége ma nem ismer határokat (jún. 14)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Szeresse a családját, építse a hidakat az emberi kapcsolatok között es ne romboljon! Legyen hálás, Ön kivételesen jó helyen van az életében!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Az Ön kedvessége nem ismer ma határokat, teste-lelke ragyog! Egészségére nem árt odafigyelni, hiszen az elmúlt időszakban belehúzott az élvezetekbe, nyugi! Méregtelenítsen!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ideje nem halogatni tovább és most azonnal neki állni az álmai megvalósításának! Az összes kifogást dobja a kukába, és az egész Univerzum összefog a boldogságáért!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Hatalmas üzleti előrelépés jön! El sem tudja képzelni, mennyi jó vár Önre! Ragadja meg a telefont, kezdjen utána járni, tartson több vasat a tűzben, rengeteg pénze lesz!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Közelebb kerül ma a szívéhez valaki, mint azt korábban gondolta! Ideje értékrend szerint csoportosítani az embereket az életében, nehogy a kavicsok között elveszítse a legszebb gyémántját!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Szerettei közül ma valaki meglepi Önt és ez kifejezetten jól fog esni, higgye el szándékai őszinték es kivételesen semmi érdek nem áll mögötte! Ma kap, ötször annyi jót, mint amit adott!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Délelőtt kissé feszültnek érezheti magát, de különösebb oka nem lesz rá! Ne aggódjon feleslegesen, az olyan, mintha imádkozna azért, hogy megtörténjen! Csak pozitívan!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma a rózsaszín szemüveg kifejezetten jó hatással van Önre! Csodás napja lesz! A szerelem és az üzlet közötti híd a mai napon tökéletes pillérekre épül! Legyen büszke magára! Nem csak okos, gyönyörű és fenomenális, de boldog is!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Tanuljon meg uralkodni az érzéseim es ne ruházzon fel senkit olyan tulajdonságokkal, amikkel nem rendelkezik! STOP! Azt nézze, mennyit tesz és ne azt, hogy mennyit mond!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Madarat tolláról embert barátjáról, ma nagy hasznát veszi korábban titkolt barátságának, rendkívül jó kapcsolatok születhetnek ma, melyek hosszútávon kedvezőek Önnek.

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Okosan a hirtelen hozott döntésekkel ma, figyelje a jeleket! Egy férfi be akarja húzni a csőbe, vegyen vissza a mindenkiben megbízik felfogásból, nem minden arany ami fénylik! Pénzt senkinek ne adjon!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Hosszú idő után végre szeretve van igazán! Csodálatos hét áll Ön előtt! Ajándékot fog kapni! Legyen bátor és merész, ma érdemes kockáztatni, csak nyerhet! Siker, szerelem, boldogság a mai nap dominanciája!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére