A Bak szépsége ma nem ismer határokat (nov. 19)

Seprenyi Fanni • 2015. november 19., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Bak szépsége ma nem ismer határokat (nov. 19)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ne idegenítse magát családtagjai véleménye, károgása miatt, Ön csak menjen tovább az úton, anélkül, hogy bárkire is hallgatna! Nézze a jó oldalát! A barátait megválogathatja!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Kicsattanó az egészségügyi állapota, pozitív változás veszi kezdetét, a szervezete Öngyógyító folyamatai aktivizálódnak! Csodálatos érzés!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ne játsszon senkinek az érzelmeivel, a szív nem játékszer! Ideje kimondani a valódi érzéseit, először saját magának aztán a másik félnek!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rak! Ne keresse mindenben a hibát, törölje a régi rossz programokat! Ne feledje, ugyanazzal a gondolkodással nem tudja megoldani a problémát amivel teremtette! Nézzen a dolgok mögé!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! A Vénusz kedvez Önnek és szerelmi ügyeinek, a régi szálak elszakadnak, az újak megerősödnek, szerelemre fel!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Miért is kellene választania, hogy keze legyen vagy lába? Ha lehet mindkettő! Nem kell választania a pénz vagy a boldogság között, ha lehet mindkettő! Pénz és boldogság, a vagy szót törölje!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma kiderül tud-e jól szeretni, szeretet adni, hiszen ne feledj, nem létezik rossz ember, csak kevés szeretet! Szeressen! Először Önmagát!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Üzleti előrelépés várható a mai napon! Viselje méltón a győzelmet, gyakorolja a tükörben, csodálatos dolog vár ma Önre!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Gyermeki évei a mai napon vissza-vissza köszönnek szép lassan, nosztalgiázzon nyugodtan, de ne ragadjon a múltban, élje meg a jelent!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Szépsége nem ismer ma határokat, ma mindenkit lenyűgöz! Elsöprő sikerre számíthat a mai napon! Legyen nyugodt!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19. Kedves Vízöntő!

Kedves Vízöntő! Ma béküljön ki mindenkivel, akivel haragban van, az Advent közeledte szeretetet hoz a szívekbe! Mindig az győz, aki megbocsájt, hajrá!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Elengedés kérdésben meg mindig van hova fejlődnie, Kedves Halak, de ne izguljon, hamarosan megpillant valamit ami sokkal fontosabb, mint a ragaszkodásának személye.

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, például biorezonancia méréssel, alakformálással, meditációval, asztrológiával, radiesztéziával, auratisztitással, esküvőszervezéssel és sorolhatnám, de igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom mi faj, érzem a sebeid, ismerem a gyengesegeid, tisztában vagyok a képessegeiddel, én vagyok az akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzad ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élj a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, szeress bele Önmagadba, minden nap, minden reggel, akkor fog tudni más is szeretni! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Segítek felébreszteni a Benned szunnyadó óriást, az intuiciódat! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned."

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére