A Bak ma ne engedjen a csábításnak (júl. 4)

Seprenyi Fanni • 2016. július 04., hétfő •
Hétfői horoszkóp.
A Bak ma ne engedjen a csábításnak (júl. 4)

KOS március 21.-április.

Kedves Kos! Ideje pihenni! Kicsit vegyen vissza a lendületből, hallgasson a pihentető énjére; hosszútávon az a kedvező, ha ma pihen!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ne rohanjon sehova! Ma úgy érzi végre lecsillapodtak az indulatok Önben, és visszaáll minden a régibe! Ez így is van! De ne felejtse, nem megszerezni nehéz, hanem megtartani!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ma minden percben őrizze meg a higgadtságát és nyugalmát! Ne hagyja magát befolyásolni semmiféle negatív gondolatnak! Ma különösen teremt a gondolataival! Csak a jóra!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ma adjon bele mindent abba, amit csinál, ahogy ma vet, holnap úgy arat! Ne végezzen félmunkát! Hozza ki magából a legjobbat! Megéri, higgye el!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Nem attól fáj a gyomra, amit megeszik, hanem attól, amit nyel! Ne görcsöljön! Tegyen oda pontot, ahova vesszőt akart!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ma ne akarjon racionális oldalról megközelíteni semmit, semmi sem az, aminek látszik. Adja át magát az önt körülvevő energia hatalmának, sodródjon az árral, bízzon magában!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ne vesztegessen több időt olyan emberre, aki folyamatosan csak bántja, lehúzza az energiaszintjét! Dobja ki a szemetet és emelkedni fog!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma nyugodtan bűnözhet az evésben. Ma semmi sem hizlal, nagyon jó periódusában van! A csillagok kedveznek Önnek! Jutalmazza magát!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Vegyen vissza hirtelen felindulásból okozott szívtiprásából, ha nem akar mindenkit elmarni a környezetéből. Este legyen egyedül, figyeljen befelé!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma ne engedjen a csábításnak, nem ér annyit a pillanatnyi képzelt öröm, mint amennyit veszíthet vele! Jócselekedeteiért kárpótlást kap! Nagyon jó lesz!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ma készüljön fel a "különös véletlenek" sorozatára, az önmegvalósítás megkezdődött! Figyelje a jeleket!

HALAK február 20.-március 20

Kedves Halak! Szeressen, tiszteljen ma mindenkit maga körül bármilyen nehezére is esik. Meglesz hamarosan a nyugalmának a gyümölcse, még picit tartson ki

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, alakformálással, meditációval, asztrológiával, és sorolhatnám. Hét éve vagyok igazán nyitott, és az életem tudatos irányítója. Ez alatt rengeteg területen voltam már, mindenhol elértem a maximumot, amit a spirituális képességeimnek és tudatosságomnak köszönhetek. Igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom, mi fáj, érzem a sebeid, ismerem a gyengeségeid, és tisztában vagyok a képességeiddel, én vagyok az, akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzád, ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz, az a Tiéd! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást és saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog és szerethető, elérem, hogy szeress bele önmagadba, felébresztem a benned szunnyadó óriást, hogy nevess, ameddig lélegzel, szeress, ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended, és tanulj meg méltón élni a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar, és fogadd be, ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, minden nap, minden reggel! Ha van egy álmod, küzdj meg érte, és soha ne érd be kevesebbel! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned. Kétféle ember létezik, az egyik hisz bennem, a másiknak még érnie kell, és én türelmesen megvárom, amíg hinni fog! Hiszem, hogy az egó nem más, mint Edge God Out (Isten kizárása az életünkből)! Ha megtanulod legyőzni az egódat, életed hajójának kapitánya leszel, és csodálatos dolgok fognak történni Veled! Kvantumpillanatok! Ebben segítek én!

Hívható vagyok a 0670/429-89-24-es telefonszámon, de bárk írhat a Facebook-oldalamon is, megbeszélünk egy időpontot.

 

közösség

további frisss

lap tetejére