A 2,2 milliót kereső Jakab Péter most Kádár Jánost utánozva paprikás krumplit eszik

origo.hu • 2021. február 28., vasárnap •
A politikus „Gyurcsányabb akar lenni Gyurcsánynál". A baloldali pártvezér jövő hónaptól az eddigi 2,2 millió forint helyett havonta már több mint 2,4 millióból vehet magának krumplit.
A 2,2 milliót kereső Jakab Péter most Kádár Jánost utánozva paprikás krumplit eszik

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, a Gyurcsány-koalíció egyik előválasztási jelöltje a baloldal által feltételezett kádári nosztalgiára rájátszva paprikás krumplit eszik.

Úgy tűnik, hogy a baloldali politikus „Gyurcsányabb akar lenni Gyurcsánynál". A baloldali pártvezér jövő hónaptól az eddigi 2,2 millió forint helyett havonta már több mint 2,4 millióból vehet magának krumplit, természetesen az adófizetők pénzéből.

A Jobbik elnöke, Jakab Péter, a baloldal egyik képviselője

Kádár János kommunista pártvezér propagandáját utánozva paprikás krumplit eszik.

Jakab erre a közösségi oldalán hívta fel a követői figyelmét. (A Kádár-rendszer idején a „krumplileves az legyen krumplileves" mondat és a hazug kádári kacsintás, meg a párizsit és paprikás krumplit evő puritán pártvezető figurája a kommunista propaganda fontos eleme volt.)

A KÁDÁRI KISEMBER SZEREPÉBEN TETSZELGŐ JAKAB

VÉLHETŐEN GYURCSÁNY FERENC BUKOTT MINISZTERELNÖK SZAVAZÓBÁZISÁNAK IS KEDVESKEDNI AKAR. FOGADJÁK EL ŐT IS, NE CSAK FŐNÖKÉT.

A JOBBIK ELNÖKE TEHÁT „GYURCSÁNYABB" AKAR LENNI A FŐNÖKÉNÉL.

Néhány napja Jakab szintén a közösségi oldalán parizerrel és piros arannyal pózolva próbálta elhitetni, hogy ő úgymond a kisembereket képviseli.

A valóság ezzel szemben persze az, hogy

JAKAB PÉTER FRAKCIÓVEZETŐKÉNT HAVI FIZETÉSE EGÉSZ PONTOSAN 2 206 800 FORINT, DE JÖVŐ HÓNAPTÓL EZ AZ ÖSSZEG 2 421 600 FORINTRA FOG EMELKEDNI,

abból már jó sok krumplit és parizert vehet.

 

Forrás: origo.hu, kép: origo.hu/FACEBOOK/JAKAB.PÉTER.MISKOLC

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére