A 13-as széria csúcsa: az Apple iPhone 13 Pro Max!

szponzorált tartalom (x) • 2021. október 17., vasárnap •
Az Apple iPhone 13 Pro Max jelenleg az almás cég (és a világ egyik) top okostelefonja. Ebben a szériában méretre ez a legnagyobb, és ez is tudja a legtöbbet. A széria minden tagja számos újítást tartalmaz, de ez a készülék mindegyiken túltesz, és nem csak a mérete miatt! Ha nem vagy hajlandó a kompromisszumra, akkor az Apple iPhone 13 Pro Max lesz a tökéletes választás számodra.
A 13-as széria csúcsa: az Apple iPhone 13 Pro Max!

Az egész 13-as széria kiemelkedő tulajdonságokkal bír

A hatalmas notch már a múlté, sikerült úgy csökkenteni a méretét, hog a szenzorok közben nem változtak az előlapon. De ez talán a legkisebb újítás ezen a szérián, bár van akinek ez is sokat számít. Összességében az új széria ismét gyorsabb, és sok tekintetben jobb készülékeket hozott.

Ha az okostelefonos fotózásról vagy a videózásról beszélünk, akkor az Apple iPhone évek óta kiemelkedik a mezőnyből. Sokan használják fotózásra és videózásra is, mivel az egyik, ha nem a legjobb kamerával rendelkezik a piacon. Minden évben fejlesztenek rajta, amivel meg is tudják őrizni a vezető szerepüket a piacon!

A 13-as széria minden darabja szenzor szintű stabilizációt kapott. Emellett a híresen jó éjszakai módot is továbbfejlesztették. Akár 4K-ban 60 képkockát rögzítve másodpercenként is lehet videózni a készülékekkel. De a filmszerű videót készítő módban is masszív 1080p felbontás érhető el 30 képkocka / másodperces képrögzítéssel.

Az új széria minden tagja 5G képes és legalább 128 GB háttértárral rendelkezik. Megkapta mindegyik típus a Super Retina XDR kijelzőt. A legújabb 6 magos A15-ös Bionic chipet kapták a készülékek egy masszív GPU támogatásával. És olyan alap dolgokat is megtalálsz bennük, mint az NFC, a Bluetooth 5.0 vagy épp a vezeték nélküli töltési lehetőség.

Miért az iPhone 13 Pro Max a csúcs mind közül?

A 13-as Proban és a Pro Maxban is 3-3 kamera van a hátlapon. Kaptak egy széles és egy ultraszéles látószögű kamerát, és mellé egy telefotó objektívet is. Továbbá ott a hátoldalon a Lidar szkenner is.

Mindezek együtt minőségi ugrást jelentenek az új csúcskészülékek számára. Jobb lett az éjszakai mód, és gyorsabb lett az automatikus élességállítás is, ahogy az AR élmény is javult. Az éjszakai portré módot éppúgy érdemes kipróbálni, mint az Apple ProRAW-ot vagy a ProRex 4K-s videófelvételt. Egyenes út vezet a tökéletes nappali és éjszakai képekhez, videókhoz. Érdemes még megemlíteni a háromszoros optikai zoomot is.

Egy 1000 nites fényerőre képes Super Retina XDr kijelzőt kaptunk, akár 120 Hz-es frissítéssel. Az új 6 magos CPU-t megtámogatták 6 GB RAM-mal és egy kiváló 5 magos Apple GPU-val is. Nagyon masszív hátteret kapunk a mindennapi használathoz. A tárhelyre sem lehet panaszunk, melyből akár 1 TB is a rendelkezésünkre áll az új iPhone készülékünkben!

Mikor válasszam a 13-as szériából a Pro Maxot?

Akkor, ha szükséged van egy kompromisszummentes, nagy üzemidejű, 6,7 hüvelykes képernyővel ellátott erőműre, kiváló fotós és videós tulajdonságokkal.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére