5 jellemző női titok - Te beszélsz ezekről a párodnak?

frisss.hu, femina.hu • 2016. március 25., péntek •
Kisebb titkai mindenkinek lehetnek, de jobb közösen megbeszélni a dolgokat egy kapcsolatban, hiszen ezért is vagytok egymásnak. Akadnak azonban bizonyos témák, amelyeket a nők diszkréten elhallgatnak a párjuk elől. Vajon melyek is ezek?
5 jellemző női titok - Te beszélsz ezekről a párodnak?

Egészségügyi problémák: a nők többsége általában nem beszél róla, amikor észrevesz magán valami különöset (például egy gyanús anyajegyet vagy csomót a mellben). Gyakran elbújtatják aggodalmaikat, nem kommunikálnak a párjukkal. Ilyen esetekben is jobb a társunkhoz fordulni, hiszen közösen minden probléma megoldása könnyebb, illetve a férfi megnyugtathatja a nőt.

Hullámvölgyek a kapcsolatban: a hölgyek sokszor azért nem beszélnek ezekről, mert nem tudják, hogyan hozzák szóba a problémákat, gyakran félnek a férfiak esetleges negatív reakcióitól. Arról pedig különösen hallgatnak, ha már szakember segítségét is kérték a probléma megoldásában. Ajánlott leküzdeni ezeket a félelmeket, és kitárulkozni a másik fél előtt.

Különböző igények az ágyban: nehéz ezt a témát úgy szóba hozni, hogy a pasi ne sértődjön meg, azonban ha nem beszélünk róla, akkor az eltérő szexuális igények számos problémát eredményezhetnek a kapcsolatban. Fontos, hogy erről a témáról mindig nyugiban beszéljünk és a legfontosabb, hogy szigorúan hálószobán kívül. Addig úgysem lesz változás, ameddig a férfi nem tudja, hogy mire van szüksége a nőnek.

Egyéni sikerek: meglepő, de a nők nagy része nem szívesen beszél párjának a munkahelyi sikereiről. A gyengébbik nem képviselő sokszor attól tartanak, hogy versenyhelyzet alakul ki a társukkal, azonban ez még véletlenül sem szentírás. Ha a férj szereti a nőt, akkor vele együtt örül majd a sikereinek.

Pénzügyek: számos nő hallgat a pénzügyeiről. Sokan titkos anyagi tartalékokkal is rendelkeznek, arra gondolnak, ha netán egyedül maradnak. Megnyugtatja őket, ha tudják, nem függnek anyagilag a párjuktól. Nyilván nem szükséges az összes költekezésről beszámolni a férfiaknak, azonban alkalmanként a pénzügyek szóba hozása a bizalom egyik "bizonyítéka" is.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére