4 kiegészítő, aminek minden iPhone-rajongónál ott a helye!

szponzorált tartalom (x) • 2021. április 18., vasárnap •
Az Apple termékek iránti érdeklődés cseppet sem csökkent az utóbbi években, hiszen akik egyszer belekóstoltak az ökoszisztémába, azoknak a nagy része később is hű marad a gyártó készülékeihez.
4 kiegészítő, aminek minden iPhone-rajongónál ott a helye!

A legnépszerűbb eszköz pedig kétségkívül az iPhone, ami ugyan önmagában is egy nagyszerű okosmobil, de ha további kiegészítőket is beszerzel hozzá, akkor még inkább kiélvezheted az előnyeit. Lássuk, hogy mik azok, amik nem hiányozhatnak egy valódi Apple-fanatikus kelléktárából! 

AirPods

A 7-es iPhone-okkal a gyártó szépen eltüntette a jack-csatlakozót a készülékekről, emiatt pedig eleinte sokan elégedetlenkedtek. Viszont nem sokkal később megjelent az AirPods, a vezeték nélküli fülhallgató, amivel a zenehallgatás egy teljesen új dimenzióba lépett. Nincs többé folyton összegabalyodó kábel, sem idegesítő érintkezési hiba, ami miatt a füles vagy szól - vagy nem. 

A Bluetooth-nak köszönhetően ráadásul a telefonnak nem muszáj a közvetlen közeledben lennie, hanem nyugodtan elteheted a táskád mélyére vagy a szoba egy távolabbi pontjára. Amíg hatósugaron belül vagy, addig a készülék csatlakozása biztosított. 

Apple Watch

Az okosóra, ami nélkül nincs igazi iPhone-rajongás! Ez a készülék tulajdonképpen a mobilod “jobbkeze” lehet, hiszen megannyi hasznos funkcióval rendelkezik: megérkeznek rá az értesítések, megkeresheted vele a mobilod, ha épp nem tudod, hol rejtőzik, indíthatsz róla hívásokat. 

Ezenfelül az egészségedre is odafigyel: számolja a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, monitorozza az alvásodat, a pulzusodat, sőt, még EKG-mérésre is alkalmas! Ja, és nem mellesleg a pontos időt is mutatja.

Tartalék Lightning kábel

Míg az Androidos készülékkel rendelkezők könnyedén cserélgetik egymás közt az adatkábeleket, addig neked almatulajként nincs ilyen szerencséd, ugyanis a gyártó a saját, lightning névre keresztelt csatlakozóját használja, ami természetesen nem kompatibilis egyéb gyártók termékeivel.

Így ha soha nem akarsz abba a kellemetlen helyzetbe kerülni, hogy épp nincs kéznél egyetlen megfelelő kábel sem, akkor jobb, ha több lightning kábel is lapul otthon készenlétben, amiket beszerezhetsz a Tok-Shop.hu-tól! 

Meg persze legyen egy a táskádban, a kocsiban, a munkahelyeden… csak hogy mindig biztosra menj.

Apple TV

Ha már úgyis az iOS-szel karöltve éled mindennapjaidat, akkor miért ne tennéd a tévédet is Apple-kompatibilissé? A kis fekete doboznak hála televíziód is élvezheti a rendszer előnyeit, hiszen a mobilod képernyőjét bármikor kivetítheted rá, tetszőleges tartalmakat küldhetsz át, és hozzáférhetsz az Apple TV+ és az Apple Arcade szolgáltatásokhoz is. 

Mindemellett megnézheted az iCloud-ban tárolt képeket és videókat, valamint a kompatibilis kontrollerekkel játszhatsz is. Ezzel pedig igazi multimédiás központtá varázsolhatod a tv-készüléked, még akkor is, ha eredetileg nem is okostelevízió volt.
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére