3,6 millió forinttal emelnék a mustangos kabinetfőnök feleségének fizetését Szombathelyen

Vajda • 2021. november 25., csütörtök •
Évi 3,6 millió forinttal emelte volna meg Horváth Soma alpolgármester a Ford Mustanggal közlekedő polgármesteri kabinetfőnök feleségének 7,2 millió forintos fizetését. Eközben pedig folyamatosan sírnak, hogy nincs pénze a városnak.
3,6 millió forinttal emelnék a mustangos kabinetfőnök feleségének fizetését Szombathelyen

Tovább folytatódik a haverok és rokonok kifizetésének szombathelyi története. Nemény András és csapata láthatóan elég nagy lábon élnek, miközben azzal próbálják meg telesírni a propagandasajtójukat, hogy a gonosz kormány forrásokat von el Szombathelytől. Ennek ellenére az elmúlt években jutott közel húszmillió forint a nyilvános WC felújítására, több tíz millió forint a városi hetilap kistelepüléseken történő terjesztésére, és persze a haverok és rokonok zsíros fizetéseire is. 

A mezőnyből kiemelkedik a polgármesteri kabinetfőnök és felesége, aki a Savaria Városfejlesztési NKft. ügyvezetőjeként tevékenykedik. (Tudják, ez az a kabinetfőnök, aki Ford Mustanggal jár dolgozni, és többek között egy olyan méregdrága belvárosi üzlet tulajdonosa, melynek kapcsán többen feltették a kérdést, miből futja ilyenre egy köztisztviselőnek.) 

Az üzemanyagárak emelkedésével, úgy tűnik, megoldás után kellett nézni a Kovács házaspár megélhetését illetően. Így landolt a nyilvánosság előtt Horváth Soma alpolgármester javaslata, miszerint havi 300.000 forinttal emeljék meg az ügyvezető asszony eddigi 600.000 forintos fizetését. Tegye fel a kedves olvasó a kérdést magának: Ön mennyit dolgozik 900.000 Ft-ért?

Miután a Fidesz-KDNP szombathelyi frakciója jelezte, hogy talán ezt így mégsem kéne, persze azonnal beindult a polgármesteri gépezet, és a béremelés szándékát egyszerűen letagadták. A hazudozást, úgy tűnik, Karácsony Gergelytől tanulták, aki a budapesti Városháza eladásával kapcsolatban keveredett bele az egyre bonyolultabb ellentmondásspirálba.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére