18 év után találták meg egy nőnél az elrabolt csecsemőt

frisss.hu, ma.hu • 2016. március 13., vasárnap •
Egy nő ellopta, majd a sajátjaként felnevelte a kicsit. Hosszú időbe telt, de lebukott!
18 év után találták meg egy nőnél az elrabolt csecsemőt

Börtönbüntetést kaphat az ötven éves dél-afrikai nő, aki kicsent egy kétnapos csecsemőt egy kórházból, majd a saját gyerekeként nevelte 18 éven át. A rabló nővérnek öltözve csempészte ki az újszülöttet egy afrikai kórházból még 1997-ben. A gyanú, hogy a gyerek mégsem a nő vér szerinti lánya, tavaly merült fel a fiatal vér szerinti szülei és ismerősei körében. Ugyanis azt vették észre, hogy a 18 éves rendkívül hasonlít egyik iskolatársára. A két lánynál DNS-vizsgálatot végeztek: ekkor derült ki, hogy testvérek, hoppá!

Az elrabolt lány odaköltözött a vér szerinti családjához, az eddigi nevelőjére pedig nehéz idők várnak. A nő azt állította, hogy ő hivatalosan fogadta örökbe a kicsit, sajnos előtte a saját gyermekét elvesztette. Vallomását különböző dokumentumokkal is bizonyította.

Azt közölte, hogy a babát egy ismeretlen nő nyújtotta át neki egy zsúfolt vonatállomáson tizenkilenc éve, majd eltűnt. A gyanúsítottat első fokon elítélték gyermekrablás vádjával a bíróságon, minimum öt év börtönt kap majd.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére