Amikor az előválasztás kacajba fúl, avagy a Czeglédy–Ungár küzdelem fordulatos krónikája

Az elmúlt időszakban számos ellenzéki nyilatkozatban olvashattuk, hogy az előválasztás a demokratikus akaratképzés felsőfoka. Mostanra azonban szinte mindenhol háttéralkuk köttettek, megdöbbentő eredményekkel.

 • Újra élénkülőben a szombathelyi munkaerőpiac

  Honnan érkezhetnek még hadra fogható munkavállalók? Milyen állapotban van a vendéglátószektor? Mely szakmákban van szükség utánpótlásra? Ezekről beszélgettek dr. Hende Csaba meghívására az egyetemen tartott kerekasztal-beszélgetés résztvevői.

 • Megtört az ellenzéki egység: egyszerre bojkott és igen szavazat a Fidesz javaslatára?

  Eltérően reagálnak az ellenzéki pártok a keddi szavazáson az elmúlt napok egyik fontos témájára: a Jobbik például megszavazza a kormány pedofíliaellenes törvénycsomagját - írta meg a Telex.

 • Hármas ikrek születtek Szombathelyen

  Isten hozta a legkisebbeket! Íme, a friss anyakönyvi hírek.

 • „A mentális betegségekre nézve katasztrófa volt az elmúlt egy év”

  Mindannyian másképp vészeltük át a járványt, és álltunk fel az elmúlt egy év után, amely sokakat a földre vitt. Bántalmazott gyermekekkel és érintett családokkal áll kapcsolatban dr. Lazáryné Illés Mária igazságügyi pszichológus szakértő, így elsősorban róluk kérdeztük a járvány lecsengése kapcsán. Arra is kíváncsiak voltunk, milyen nyomot hagyott a pandémia a szülőkön és az idős embereken.

 • Miért érdemes Joomla tárhelyet vásárolni?

  Ahogy növekedett az igény a digitalizációra, a cégek jelenlétére a weben, úgy kezdtek el gombamód szaporodni a honlapok. A keretrendszerek, mint amilyen a Joomla és a WordPress, jelentősen megkönnyítik egy új weboldal elkészítését, nem beszélve arról, hogy időben mennyit lehet spórolni így.

 • Ilyen feladataid lehetnek rendezvényszervezőként

  Amikor valaki rendezvényszervezésre adja a fejét – és valóban profi munkát szeretne kiadni a kezei közül –, akkor a feladatai nem csak magára a rendezvényre korlátozódnak. Az előkészítés és az utánkövetés éppúgy részei az alapos munkának, mint a lebonyolítás. Most megmutatjuk neked, hogy melyek ezek a lépések.

 • Jó formában vannak a Savaria TSE táncosai

  Letette a névjegyét a Savaria TSE csapata a Szigo Kupán: négy párosuk indult, és mindenki a döntőben végzett.

 • Szavazz ismét Szombathely legszebb kertjére és balkonjára!

  Június elsejével arra kértük olvasóinkat, hogy ha szép kertjük, virágos erkélyük van, vagy látnak ilyet, fotózzák le, és küldjék el nekünk üzenetben. A határidő szombaton éjfélkor lejárt, és most szavazásra buzdítunk mindenkit!

 • Kiss Norbert a Hungaroringen: Először kopp, aztán hopp

  A szombati napon műszaki problémák miatt egyetlen pontot sem szerzett a szombathelyi Kiss Norbert a Gyorsasági Kamion Európa-bajnokságon, vasárnap viszont mindkét futamot megnyerte a Hungaroringen megtartott erőfelmérőn.

 • Itt a jövő heti Szent Iván-éji program

  Csak a színpadok előtti koncerttérre kell védettségi igazolvány, minden más bárki számára látogatható az idei szombathelyi "Szentivánéji Vigasságokon".