Kivégezték a Médiaközpontot

Értesüléseink szerint csütörtökön 10 embernek köszönték meg a munkáját, amivel a balliberális városvezetés gyakorlatilag lehetetlenné tette a cég további működését.

 • 25 érmet tartottak itthon a Haladás VSE súlyemelői

  A sportkomplexumban rendezett területi minősítő verseny a 2021-es esztendő első itthoni erőfelmérője volt. A résztvevők megemlékeztek a Haladás VSE tavaly elhunyt világbajnoki ezüstérmes kiválóságáról, Rehus Uzor Györgyről.

 • Köszönjük, Polgármester Úr a bizalmat!

  Végtelenül hálásak vagyunk a szombathelyi polgármesternek. Csak és kizárólag egy sajtóorgánum számít neki. A Vas Népe. Lőrincz-Farkas Eszter írása.

 • Koszorúkkal emlékeztek a szombathelyi ávós háznál

  Polgári civil szervezetek képviselői és a térség országgyűlési képviselője együtt koszorúzott a Király utca 14. számú háznál.

 • Boldog Brenner János: fiatalok példaképe

  Nemcsak saját korában volt a fiatalok példaképe a vértanú pap. Bátorsága, élete a mai generációk számára is érték. Boldog Brenner János emléktáblájánál gyújtott mécsest dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő és a Szombathelyi Fidelitas néhány tagja, így emlékeztek a kommunista diktatúra áldozataira.

 • Hogyan tört ki a koronavírus-járvány? – nekiment a WHO Kínának

  A kínai hatóságok nem tettek meg mindent a járvány első szakaszában a Covid-19-es vírus forrásának meghatározására – áll egy most kedden nyilvánosságra került, még tavaly nyáron készült WHO-jelentésben. Maráczi Tamás cikke a mandiner.hu-n.

 • Nyilvános az adatbázis a Szovjetunióba hurcoltakról

  A kommunizmus áldozatainak emléknapján teszi közzé a Magyar Nemzeti Levéltár a Szovjetunióba elhurcoltak adatbázisát. A 681 955 rekordot és 1 363 910 felvételt tartalmazó adatbázis egyszeri átvétele és feldolgozása példa nélküli a magyar levéltárügy történetében.

 • „Életveszélyes dolgok voltak ezek” – beszélgetés a kommunizmus áldozatainak emléknapján

  „Fenyegettek, akadályoztak, lehallgattak” – volt, aki ennyivel megúszta a kommunizmus éveit. És volt, akit kínoztak, bezártak vagy kíméletlenül likvidáltak. Világszerte legalább 100 millió áldozatot szedett a kommunista diktatúra. A február 25-i emléknap alkalmából Brenner József atyával beszélgettünk nemcsak boldoggá avatott vértanú testvéréről, Jánosról, hanem egy egész életről, amelyen mély nyomot hagyott egy kegyetlen rendszer.

 • Komoly vezéráldozatokat követelt a Hali kupabúcsúja

  Mátyus Jánosnak hosszú ideig kell nélkülöznie Devecseri Szilárdot és Csilus Tamást.

 • Elhunyt dr. Andits Tamás

  A hírt a Falco osztotta meg honlapján. A Markusovszky Egyetemi Oktatókórház fizioterápiás osztályának korábbi vezetője 25 éven keresztül szolgálta a sárga-feketéket csapatorvosként.

 • Március 15-ig maradnak a korlátozások

  Gulyás Gergely szerint a szakértők véleménye egyértelmű, a járvány harmadik hulláma elérte Magyarországot, és a következő egy-két hétben akár drámaian is romolhatnak a vírussal kapcsolatos számok.