Remek hangulat, parádés létesítmény

Szerző: frisss.hu Fotó: Hornyák Emőke • 2017. december 15., péntek •
Közel öt órán át tartó csarnokavató gálát tartott a Haladás kézilabda szakosztálya. A program keretében a zöld-fehérek valamennyi utánpótláskorú játékosa megmutathatta magát a népes közönségnek. A rendezvény csúcspontja az a felnőtt női mérkőzés volt, melyen a Hali az NB I-es Érd együttesét fogadta az új létesítményben.
Remek hangulat, parádés létesítmény

Valamivel délután négy óra után kezdődött és nem sokkal este kilenc előtt ért véget az a monstre kézilabdás program, melynek keretében hivatalosan is birtokba vették a kézisek minden igényt kielégítő új otthonukat.

Óriási öröm számunkra az, hogy végre van egy olyan csodálatos saját otthonunk, ahol mind az edzéseket, mind pedig a mérkőzéseket meg tudjuk tartani. Persze nem szabad megfeledkeznünk azokról sem, akik a nehéz időszakban segítettek nekünk megoldani infrastrukturális problémáinkat. Köszönet a körmendieknek, a bükieknek és a répcelakiaknak – fogalmazott Gál Sándor, a Haladás kézilabda szakosztályának első embere.

A remekül megszervezett rendezvény keretében a szülők nagy örömére a sportággal csak ismerkedő apróságoktól kezdve a serdülő játékosokon át az ifikig bezárólag mindenki pályára lépett. A program csúcspontja természetesen a nagyok, azaz a felnőttek meccse volt, melyen a Haladás a klasszisok sorával Szombathelyre érkező Érd együttesével mérhette össze a tudását.

Nagyon örülünk valamennyien ennek a parádés létesítménynek, mellyel tényleg még mi is csak ismerkedünk. Én például a minap el is tévedtem az „útvesztőkben”. Az pedig csak hab a tortán, hogy egy olyan csapat ellen léphetünk pályára az ünnepség keretében, mint az Érd – foglalta össze gondolatait Márkus Dalma, az NB I/B-s vasi gárda kapusa.
A mérkőzésen ugyan simán, 49:30-ra nyert az Érd, ám ezen a találkozón és összességében az egész rendezvényen mindenki egyértelműen győztesnek mondhatta magát.     

közösség

további frisss

lap tetejére