Pars Krisztiánt is meglepte, hogy ő lett Az év olimpikonja

NMZs • 2013. február 26., kedd •
Pars Krisztián nyerte el Az év férfi olimpikonja címet. A Dobó SE olimpiai bajnok kalapácsvetője a szavazatok 31 százalékával előzte meg a tornász Berki Krisztiánt. A képzeletbeli dobogó harmadik fokát pedig az úszó Gyurta Dáneil foglalhatta el. Ilyen nevek mellett még nagyobb megtiszteltetés az amúgy is rangos díj birtoklása.

Az atléta a díj átvételekor ki is emelte, hogy ezen a megmérettetésen – melyet végig nyomon követett – végre megkapta a közönségtől azt a visszajelzést, amely nagyon fontos számára.

A Szombathely Televízió Aréna című sportmagazinja számára elárulta Pars, hogy nagyon örül ennek az eredménynek, mert ebből látszik, hogy az embereknek nagyon fontos az ő teljesítménye. Azt is elmondta, hogy nagyon nehéz volt az első helyet megszereznie, hisz naponta egy embernek csak egyet lehetett szavazni, meg kellett várni a 24 órát, amikor újra lehetett voksolni.

Az Év Sportolója 2012 szavazáson összesen tíz kategória nyolc-nyolc jelöltjére szavazhatott a közönség hét héten keresztül. Az év női olimpikonja címet Risztov Éva, úszó kapta meg, míg Az év paralimpikonja díjat Tóth Tamás, úszó vihette haza. Az év legnépszerűbb sportolója, Hanga Ádám, kosárlabdázó, Az év sportmenedzsere Szörnyi Attila. Az év felfedezett sportolója Somogyi Gergely kosárlabdázó.

„Gratulálunk minden győztesnek, de éppúgy az összes résztvevőnek, hiszen a szavazatok magas száma és a rajongók aktivitása, például a Facebookon is, mindnyájuk érdeme” – mondta Rácz Felix, a szervező Felix Promotion menedzseriroda vezetője.

közösség

további frisss

lap tetejére