Nincs edző kérdés a Szombathelyi Haladásnál

frisss • 2012. november 04., vasárnap •
Hatpontos meccset bukott el a Haladás Pápán, miután 1:0-ra kikapott a közvetlen riválistól a labdarúgó NB I 13. fordulójában szombaton. A találkozó után Artner Tamás a Sport 1 kamerái előtt az mondta, felajánlja lemondását a vezetőségnek. A többségi tulajdonos önkormányzat képviselője, Marton Zsolt alpolgármester ugyanakkor azt írta facebook bejegyzésében: nincs edző kérdés.

A labdarúgó NB I 13. fordulójában a Haladás a Lombard Pápa vendége volt. A hazaiak az első félidőben vezetést szereztek büntetőből a 28. percben. A 39. percben újra büntetőhöz jutottak a Pápaiak, ám ezuttal Rózsa védett. A 60. percben megfogyatkozott a hazai csapat, ám a Haladás nem tudott élni emberelőnyével. 1-0-ra nyert a Pápa, a mérkőzés után Artner Tamás felajánlotta lemondását, a klub hivatalos honlapjának közlése szerint a vezetőedző sorsa jövő héten dőlhet el.

Ugyanakkor Marton Zsolt, alpolgármester a többségi tulajdonos önkormányzat képviselője facebook oldalán tette közzé, hogy szerinte nincs edző kérdés. 

"Most hívott fel Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője azzal a kéréssel, hogy üljünk le a tulajdonosi körrel, s a vezetőséggel a hogyan továbbról. Meglátása szerint van pár játékos, aki sem az edzéseken, sem a mérkőzéseken nem teljesít megfelelően. És láthatóan nem is akar... Azt mondta: ő eltökélt abban, hogy rendet tegyen, és egy jó csapatot építsen. Ha bírja a bizalmat továbbra is, akkor ebben támogatást kér. Nincs edzőkérdés. Jó lenne, ha Tamás sem csinálna azt... Hajrá Hali!"

közösség

további frisss

lap tetejére