Most már idegenben is jönnek a sikerek

Szerző: frisss.hu Fotó: Szombathelyi Haladás • 2018. március 20., kedd •
A Marcali VSZSE után a Csurgói NKC otthonában is győzni tudott a Szombathelyi Haladás NB I/B-s női kézilabdacsapata. A Nyugati-csoportban szereplő vasiak ezúttal 30:29-re nyertek és megszilárdították helyüket a tabella középmezőnyében.
Most már idegenben is jönnek a sikerek

Közvetlen üldözője otthonában lépett pályára a tabella 10. helyén álló Haladás. A két hasonló tudású együttes mérkőzését ugyan a hazaiak kezdték jobban, ám a 12. percben már a szombathelyiek vezettek 8:4-re. Az első félidő végjátékában azonban elfogyott a vasiak előnye és 15:15 arányú döntetlen állásnál vonulhattak a csapatok a szünetre. Térfélcserét követően aztán folytatódott a nagy adok-kapok. Egyik gárda sem tudott jelentősebb előnyre szert tenni. Végül a győzelmet jobban akaró, óriási elánnal küzdő zöld-fehérek nyertek 30:29-re, így újabb idegenbeli győzelemnek örülhettek.

A szombathelyi csapat újabb idegenbeli sikerének köszönhetően már 14 ponttal rendelkezik és egyre inkább felzárkózik az előtte állókra. A gárda legközelebb április 7-én lép pályára, még pedig a szintén verhető kategóriába tartozó VKL SE Győr otthonában.

A mérkőzés jegyzőkönyve:
Csurgói NKC-Szombathelyi Haladás 29:30 (15:15)
Csurgó, 150 néző, vezette: Kovács, Mándli
Szombathely: Putz – Kiss N., Kozma 4, Szabó J. 6, Kaposvári 6, Baranyai 2, Simsik 9. Csere: Dudora (kapus), Hrabovszky 1, Guttyán, Takács I. 1, Gerencsér, Sebestyén 1. Edző: Kovács László, Berentai Antal.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére