Már a második helyen áll a Hali futsalcsapata

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE • 2017. november 04., szombat •
A sereghajtó Bőny otthonában 4:1 arányú győzelmet aratott a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. A vasiak sikerüknek köszönhetően feljöttek a bajnoki tabella második helyére.
Már a második helyen áll a Hali futsalcsapata

A kötelező győzelem elvárásával lépett pályára a sereghajtó Bőny vendégeként a Haladás futsalcsapata. Ehhez képest nagy meglepetésre Rajzingernek köszönhetően már rögtön a derbi elején megzörrent a vasiak hálója. Erre szerencsére  Horváth Péter szinte postafordultával válaszolt is.  A folytatásban egyértelműen  a szombathelyiek vették át az irányítást, ám a bőnyiek kontrái rendre veszélyesek voltak.  Mivel az első félidőben több gól nem esett, a küzdő felek 1:1-es állásnál vonulhattak a szünetre. Térfélcserét követően semmit sem változott a játék képe: a hazaiak védekeztek, a vasiak pedig támadtak. A nagy mezőnyfölény a 30. percben érett góllá, amikor ismét Horváth Péter volt eredményes. A végjátékban még Mendes (36. perc) és Vidák (38.perc) is betalált, így pedig a Haladás 4:1-es győzelmet aratott, azaz hozta a kötelezőt. A szombathelyiek újabb sikerüknek köszönhetően feljöttek a bajnoki tabella második helyére.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Bőny-SZAVILL-Consulting-Swietelsky-Haladás VSE 1:4 (1:1).
Győr, vezette: Tamási, Futó.
Bőny: Matkovics – Rajzinger 1, Szentjobbi, Horváth M., Peczár. Csere: Szabó R., Németh F., Mógor, Lódi, Hajmási R., Bieder. Edző: Lódi Tamás.

Haladás: Sásdi – Horváth P. 2, Melo, Mendes 1, Vidák 1. Csere: Gyimesi, Hegyesi, Sipos, Öreglaki, Németh P., Gyurcsányi , Márkus, Németh E., Hajmási M. Edző: Turzó József.

közösség

további frisss

lap tetejére