Kifakadtak a kötélugrók a Falco-szurkolókra - Megérkezett a válasz is

Szombathelyi Kötélugró Klub Facebook-oldala • 2018. január 08., hétfő •
Megelégelték a Falco-szurkolók minősíthetetlen stílusát. Bánhegyi Attila, a Szombathelyi Kötélugró Klub elnöke nyílt levélben kérte a drukkereket kulturált viselkedésre. A klub Facebook oldalán közzétett írását most változtatás nélkül közöljük. Frissítés! Időközben megérkezett a válasz is.
Kifakadtak a kötélugrók a Falco-szurkolókra - Megérkezett a válasz is

Nyílt levél a FALCO Szurkoló tábornak! 
Kedes Barátaink! A tegnapi Falco - Paks mérkőzés után gondoltunk arra, hogy a közösségi oldalunkon írjuk meg kérésünket!
A csapatunk fölényesen nyert! 
Véleményünk szerint remek hangulat uralkodik a csarnokban! Kötélugróink is örömmel vesznek részt a showban. 
Kérésünk, hogy a jövőben inkább a csapatunk biztatása legyen az elsődleges és ne alázzuk nyomdafestéket nem tűrő szavakkal az ellenfeleket illetve azok szurkolóit! Szombathely legyen az első hely ahol töröljük a mocskos c .....ok, parasztok, b........ok az anyátok, rigmusokat! Ezekkel a hangokkal nem tudunk azonosulni!!! Ráadásul méltatlan egy olyan helyzetben, amikor remek játékkal nyer a csapatunk! Miért kell lejáratni magunkat, ráadásul a tv nyilvánossága előtt. Egyre több gyereknek és családnak jelent kikapcsolódást a mérkőzés, jó lenne pozitív példát mutatni, hogy kell kultúráltan szurkolni. 
Mi szeretjük az izgalmakat a sportban! Akkor vagyunk igazán jók, ha akár a vilag legjobbjaival is felvesszük a versenyt! ( szerencsére Szombathelyen a mérkőzések kezdetekor tapsot kapnak az ellenfél játékosai is- sajnos ez nem mindenhol jellemző! )
Hajrá FALCO hajrá SZOMBATHELY 
Köszönettel Bánhegyi Attila klubelnök

Időközben megérkezett hozzánk a drukkerek válasza is a fenti nyílt levélre, melyet szintén változtatás nélkül közlünk:

Brigade Szombathely közleménye!

Kedves Bánhegyi Attila!

Meglepődve olvastam sorait, és egyben szeretném megkérni, hogy mindenki maradjon a kaptafájánál, és foglalkozzon a saját dolgával. Mi sem szólunk bele abba, hogy mi legyen a kötélugrók koreográfiája, megkérnénk, hogy ön se tegye meg ezt velünk. A kosárlabda mérkőzés nem színház. Örülünk neki, hogy hétről hétre kiváló show-műsorral állnak elő, ha azonban kellemetlennek érzi a részvételt az eseményen, akkor szerintem mindenkinek jobb, ha nem látogatja a Falco mérkőzéseit. Önök ugyanis hozzánk hasonlóan csak vendégek a csarnokban, nem pedig rendezők. Mi hétről hétre nagyon komoly munkát fektetünk abba, hogy ön, önök jól érezzék magukat a meccseken. Ország-világ a csodánkra jár, nemcsak a sajátjaink, az ellenfelek edzői, játékosai is rendre kiemelik azt a hangulatot, ami van az Aréna Savariában! Ha valami nem tetszik, fogja be a fülét! Úgy gondolom, nem mi járatjuk le magunkat, hanem ön tette azt saját magával, miután megírta ezt a levelet!

Brigade Szombathely

közösség

további frisss

lap tetejére