Ismét nyertek a Hali női kézilabdázói

Szerző: frisss.hu Fotó: Szombathelyi Haladás • 2017. október 30., hétfő •
Alsóházi rangadót nyert a Haladás NB I/B-s női kézilabdacsapata. A Nyugati-csoportban szereplő szombathelyiek ideiglenes répcelaki otthonukban győzték le 31:29-re a Csurgó együttesét és feljöttek a tabella 10. helyére.
Ismét nyertek a Hali női kézilabdázói

A kiesés elkerülése szempontjából roppant fontos mérkőzést játszott „hazai” környezetben a Haladás női kézilabdacsapata. A szombathelyiek azt a csurgói együttest fogadták Répcelakon, mely ellen szinte kötelező volt nyerniük. Ennek megfelelően nagy lendülettel vetették magukat a küzdelembe Kovács László tanítványai és az első félidő végén már 19:15-re vezettek is. Sajnos a térfélcserét követően elkezdtek fáradni a vasi lányok, ami nem is csoda, mivel a sérülések és egyéb problémák miatt nagyon kevés a cserelehetőségük. Ennek köszönhetően a csurgóiak a derbi 40. percében beérték a szombathelyieket és a vezetést is sikerült átvenniük. A folytatásban szinte végig fej-fej mellett haladtak a küzdő felek. A végjátékban a Haladás minimális vezetésénél Császár Zsófia harcolt ki egy büntetőt, amit értékesített is, így pedig beállította a 31:29-es végeredményt. A vasi zöld-fehérek a nagy küzdelemben kiharcolt sikerüknek köszönhetően feljöttek a bajnoki tabella 10. helyére.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Szombathelyi Haladás-Csurgói NKC 31:29 (19:15).
Répcelak 200 néző, vezette: Réti, Szedmák.
Haladás: Márkus – Kaposvári 7, Baranyai, Gerencsér, Szabó 5, Császár 9, Kiss 6. Csere: Dudora (kapus), Hrabovszky 2, Sebestyén 1, Halmos 1. Edző: Kovács László

közösség

további frisss

lap tetejére