Hrepka Ádám is a Haladásban folytatja

szróbert-haladas.hu • 2014. február 19., szerda •
Felszállt a füst: A háromszoros válogatott támadó, Hrepka Ádám is a szombathelyi Haladásban futballozik tavasszal. A haladas.hu arról is tájékoztat, hogy hamarosan - sajtótájékoztató keretében - írja alá szerződését a 27 esztendős 183 cm magas játékos.
Hrepka Ádám is a Haladásban folytatja

A háromszoros válogatott csatár legutóbb az izraeli elsőosztályú Beni Jehudánál szerepelt, ám január elején közös megegyezéssel szerződést bontott csapatával, így szabadon igazolható volt. Hrepka az utóbbi napokban a kazah elsőosztály nyolcadik helyén álló, Törökországban edzőtáborozó Atiraunál szerepelt  próbajátékon. Ám végül nem kapott szerződést.  Menedzsere, Vladan Filipovics korábban kijelentette, amennyiben védencének nem sikerül külföldre szerződnie, nagy valószínűséggel a Haladásban folytatja pályafutását.

Korábban már elmondtuk feltételeinket Hrepkának, aki szerdán repül haza Törökországból, és csütörtökön már a Rohonci úton edz – idézi a haladas.hu Tóth Miklóst, a Haladás ügyvezető igazgatóját.

– Szóban megegyeztünk a játékossal, hamarosan sajtótájékoztatón aláírja a tavaszi szezonra szóló szerződését - tette hozzá Tóth Miklós.

Hrepka Ádám idehaza futballozott az MTK-ban, a Honvédban, a Vasasban és a Paksban. Legsikeresebb időszakát a Hungária körúton töltötte, 114 bajnokin 32 gólt szerzett. Külföldön a Bnei Jehuda előtt a holland első ligás Nijmegenben játszott. Szerepelt az U19-es, U20-as, U21-es válogatottban, a felnőttválogatottban pedig  2006-ban és 2007-ben háromszor lépett pályára.

(fotó: f-group.hu)

közösség

további frisss

lap tetejére