Hipp-hopp, sorra nyeri a meccseket a Haladás

Szerző: frisss.hu Fotó: Kremser Csaba • 2017. december 09., szombat •
Új szlovák edzőjével, Michal Hippel legutóbbi három mérkőzését megnyerte a Haladás NB I-es labdarúgócsapata. A szombathelyiek többek között a két nagy bajnokesélyest, a Ferencvárost és a Videotont is legyőzték Rohonci úti új stadionjukban.
Hipp-hopp, sorra nyeri a meccseket a Haladás

A Ferencváros legyőzését követően senki sem lepődött meg azon, hogy ismét rengeteg szurkoló zarándokolt ki a Haladás új stadionjába. A drukkereknek pedig nem is kellett csalódniuk, ugyanis remek mérkőzést láthattak. Már az első félidő is sok helyzetet hozott. A 6. percben például óriási tűzijáték alakult ki a hazaiak kapuja előtt, de valahogy csak megúszták bekapott gól nélkül Halmosiék. A 18. percben viszont a vendégeknek kellett izgulniuk Ramos helyzeténél, de a vasiak támadója kihagyta a ziccert. A játékrész hajrájában pedig jött a szinte kihagyhatatlan lehetőség, ám Németh Márió a kapufára rúgta a 11-est. Az 55. percben Lazovics is megpróbálkozhatott egy büntető értékesítésével, de lövését Király óriási bravúrral hárítani tudta.

Amikor pedig már mindenki azt hitte, hogy döntetlen lesz a derbi vége, jött Mészáros és megszerezte a három bajnoki pontot eldöntő találatot.
A Haladás 1:0 arányú győzelmének köszönhetően feljött a tabella 10. helyére, azaz már nincs kieső pozícióban Michal Hipp együttese. A szlovák tréner pedig 75 százalékos teljesítményt tudhat magáénak: 12 megszerezhető pontból kilencet gyűjtött be. Nem semmi mutató! Amúgy pedig az új stadionban eddig a Haladás valamennyi mérkőzését megnyerte. Legyen az barátságos-, avagy tétmeccs.

A mérkőzés jegyzőkönyve:
Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Videoton FC 1:0 (0:0).
Szombathely, 4912 néző, vezette: Kassai
Haladás: Király – Schimmer, Wils, Németh Milán, Bosnjak – Grumics, Németh Márió (Kovács L. 60. p.) – Mészáros, Rácz, Halmosi (Pinte 73. p.)  – Ramos (Williams 46. p.). Edző: Michal Hipp
Videoton: Kovácsik – Nego, Tóth B., Fejes, Stopira – Varga J. (Kovács I. 70. p.), Hadzic – Pátkai, Suljic, Henty (Szabó B. 88. p.)  – Lazovic. Edző: Marko Nikolic
Gólszerző: Mészáros (92. p.)

 

közösség

további frisss

lap tetejére