Válogatott pólósok, szinkronúszók - születésnap a Fedett Uszodában

Frisss • 2011. november 23., szerda •
Jubileumi ünnepséget tart a Vasi Víz Zrt a 30 éves Szombathelyi Fedett Uszodában. Pénteken délután az junior vízilabda válogatott és soproni szinkronúszók is vízre szállnak. A születésnapra a belépés díjtalan.
Válogatott pólósok, szinkronúszók - születésnap a Fedett Uszodában

Szombathely zöldövezetében 3 hektáros parkosított területen található Fedett Uszodában a legtöbb szombathelyi által ingénybevett létesítmény minden bizonnyal a vízforgató és víztisztító berendezéssel ellátott, 50 méteres, feszített víztükrű úszómedence. Generációk tanultak, tanulnak  meg itt úszni, és néhány  év óta  vízilabdázni. Ki gondolná, hogy a szombathelyi uszoda idén 30 éves?!

A jubileum alkalmából a VASIVÍZ ZRt.  2011. november 25-én, 14.30 órától a szombathelyi Fedett Uszoda aulájában, illetve medenceterében ingyenesen látogatható programokat szervez.

Íme a program:

14.30

Kiállítás megnyitó ( Lazáry Viktor, Szombathely Megyei Jogú Város alpolgármestere)

Köszöntők: Wagner József, a VASIVÍZ ZRt. nyugalmazott vezérigazgatója-Pillanatképek a Fedett Uszoda 30 éves történetéből. Krenner Róbert, a VASIVÍZ ZRt. mb. vezérigazgatója-A jövő kihívásai.

 

15.00

Gálaműsor a medencetérben, Vízilabda bemutató mérkőzés :Férfi junior vízilabda válogatott – FTC OB 1-es felnőtt férfi csapata. A mérkőzés szüneteiben: Játékos vetélkedő ismert sportolók és közszereplők közreműködésével, VÍZMŰ SC sportolóinak rendhagyó háziversenye

16.15

Szinkronúszó bemutató (Synchron SE, Sopron)

16.30   

Tombolasorsolás

A fenti rendezvény miatt a Fedett Uszoda november 25-én 14.00 és 18.00 óra között fürdővendégek számára nem látogatható.

közösség

további frisss

lap tetejére