Gólparádé győzelemmel

Szerző: frisss.hu Fotó: Szombathelyi Haladás • 2017. november 06., hétfő •
Harmadik mérkőzését nyerte meg a Szombathelyi Haladás NB I/B-s női kézilabdacsapata. A zöld-fehérek ezúttal egy rendkívül gólgazdag meccsen verték 54:39-re a sereghajtó VKL SE Győr együttesét.
Gólparádé győzelemmel

A vártnál némileg szorosabban alakult a derbi első félideje. Az ideiglenes répcelaki otthonukban szereplő szombathelyiek nem nagyon tudtak jelentősebb előnyre szert tenni. A mérkőzés első húsz percében a tabella utolsó helyén álló győriek gyakorlatilag ott loholtak a vasiak nyakában. Császár Zsófia beállása azonban komoly változást eredményezett. A zöld-fehérek szép lassan kezdtek elhúzni és a félidőben már 20:16-ra vezettek. Térfélcserét követően pedig folyamatosan növelni tudták előnyüket. A 40. percben már kereken 10 találattal  jártak előrébb. A vége pedig 54:39 lett, ami azt jelenti, hogy a bajnokság eddigi leggólgazdagabb meccsét játszották le a csapatok. A Haladás újabb sikerének köszönhetően már hat bajnoki ponttal rendelkezik, amivel megszilárdította tizedik helyezését. 


A mérkőzés jegyzőkönyve:
Szombathelyi Haladás-VKL SE Győr 54:39 (20:16).
Répcelak, 180 néző, vezette: Gáspár, Vörös.
Szombathelyi Haladás: Márkus – Kaposvári 11, Gerencsér 4, Baranyai 1, Szabó 11, Hrabovszky 7, Sebestyén 4. Csere: Dudora (kapus),  Császár 12, Kiss 4, Halmos. Edző: Kovács László.

közösség

további frisss

lap tetejére