Futsal: Swietelsky-Haladás VSE néven játszanak tovább

Frisss • 2012. december 28., péntek •
Új névadó szponzora van szombathelyi első osztályú futsalcsapatnak: az elkövetkezendő fél esztendőben Swietelsky-Haladás VSE néven játszanak Kottán Krisztiánék – olvasható a csapat facebook oldalán.
Futsal: Swietelsky-Haladás VSE néven játszanak tovább

 

A tájékoztatón Bokor Zsolt, a Haladás VSE szakosztályelnöke köszöntötte Homlok Zsoltot, a celldömölki székhelyű Swietelsky Vasúttechnika Kft. ügyvezető igazgatóját, és kitért a megállapodás hátterére.

Az újdonsült szponzor nem csak gazdasági, hanem társadalmi felelősségvállalást érez a támogatás mögött. Homlok Zsolt elmondta: az üzleti szponzoráció mellett várja, sőt biztatja a megyében ténykedő gazdasági társaságokat példája követésére. Külföldi tapasztalatait is megosztotta: a helyben lévő nagyobb cégek támogatják a sportot - a sport pedig összefogásra és egészségre való nevelő hatását emelte ki.

Szombathely sportért is felelős alpolgármester, Lazáry Viktor kifejtette: nagyon örül a támogató szerepvállalásának, és jelentősnek nevezte azt a tényt, hogy megyén belül történik a dotáció. A város további támogatásáról biztosította az NB I-es futsalcsapatot és dicséretesnek mondta az eddig elért eredményeket. Kiemelte: kéthetente hétfőnként minőségi programot láthatnak azok, akik kilátogatnak az Aréna Savariaba.

közösség

további frisss

lap tetejére