Folytatódott a Haladás pechsorozata

Szerző: frisss.hu Fotó: Szombathelyi Haladás • 2017. november 27., hétfő •
Ismét egyetlen góllal veszítette el bajnoki mérkőzését a Haladás női kézilabdacsapata. Az NB I/B Nyugati csoportjában szereplő szombathelyi zöld-fehérek ezúttal a Marcali otthonában kaptak ki 35:34-re.
Folytatódott a Haladás pechsorozata

Nem a legjobb előjelekkel készülődött gárdonyi vendégjátékára a Haladás csapata. A komoly sérüléshullám által sújtott szombathelyiek úgy veszítették el előző két bajnokijukat, hogy mindkét mérkőzésen legalább az egyik pontra rászolgáltak volna. Talán éppen ez volt az oka annak, hogy határozottan jól kezdték a derbit Kovács László tanítványai. Rendre egy-két góllal a hazaiak előtt jártak. Ám ekkor jött a góllövőlista élén álló Urfi Dorottya és találataival fordítottak a gárdonyiak, akik a szünetben 19:18-ra vezettek. Térfélcserét követően hamar elléptek a vendéglátók, ám a szívósan harcoló vasiak visszajöttek a meccsbe és alaposan felzárkóztak. Az utolsó pillanatokban szabaddobáshoz jutottak a szombathelyiek, ám Halmos Nikoletta lövése elakadt a védőfalban, így pedig a Haladás 35:34 arányú vereséget szenvedett. Ebben a szezonban már harmadszor kaptak ki csupán egyetlen apró gólocskával a zöld-fehérek.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Gárdony-Pázmánd NYKK-Szombathelyi Haladás 35:34 (19:18).
Gárdony, 180 néző, vezette: Mizsák, Schmidt
Szombathely: Márkus – Hrabovszky 6, Szabó J. 6, Kaposvári 7, Gerencsér 5, Halmos 4, Kiss. Csere: Dudora (kapus), Sebestyén 2, Baranyai 4. Edző: Kovács László

közösség

további frisss

lap tetejére