Egy új játékossal kezdett a Hali

Szerző: frisss.hu Fotó: haladas.hu • 2018. január 09., kedd •
Megkezdte a felkészülést a 2017-2018-as bajnokság tavaszi szezonjára a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapata. Eddig Szilvási Péter személyében egy új játékos érkezett, ám ő is csak próbajátékra.
Egy új játékossal kezdett a Hali

Remek időben és legalább ennyire jó hangulatban kezdte meg a téli szünet utáni alapozást a Haladás futballcsapata. Ebben természetesen jelentős szerepe volt annak a három bravúros győzelemnek, mellyel az őszi idényt zárták a vasi zöld-fehérek. Ennek ellenére a vezetőség természetesen szeretné megerősíteni a keretet. Eddig egy jelölt érkezett, még pedig a 24 esztendős Szilvási Péter, aki legutóbb a Debrecen együttesét erősítette, de korábban megfordult a német Greuther Fürth második csapatában is. A labdarúgó jelenleg szabadon igazolható, tehát amennyiben a szakvezetés javasolná a szerződtetését, úgy csak vele kellene megegyezni. A „zuhanyhíradó” szerint a vasiak ezerrel dolgoznak korábbi védőjük, Hegedűs János visszahozatalán. A futballista szívesen jönne, ami nem csoda, ugyanis Pintér Attilától Felcsúton nem sok lehetőséget kapott. Michael Hipp vezetőedző pedig a szlovák „piacon” nézett körül és a mende-mondák alapján talált is néhány jelöltet. Ami viszont biztos: a Hali január 17-én Sopronban lép először pályára edzőmeccsen. Azon a derbin a vezetőedző már nem számíthat a Kisvárdára távozó Jánvári Gáborra. Rajta kívül Devecseri Szilárd, Tóth Dávid, Tóth Benjamin és Kiss Bence távozása, illetve kölcsönadása is elképzelhető. Leandro Martínez  abbahagyta a profi focit, míg Mészáros Karol visszatért Debrecenbe, mivel lejárt a kölcsönadási szerződése.
A Haladás két héten át Szombathelyen készül majd a tavaszi szezonra, azt követően pedig törökországi edzőtáborba utaznak Halmosiék.

közösség

további frisss

lap tetejére