Egy nap két győzelem

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE • 2017. november 28., kedd •
Hétfőn este két bajnoki futsalmeccset is játszottak az Aréna Savariában. Elsőzör a Swietelsky-Haladás VSE élvonalbeli együttese verte 6:0-ra a Debrecen gárdáját, majd pedig a szombathelyiek NB III-as csapata győzött 6:5-re a Baráti FCSE ellen.
Egy nap két győzelem

Egyértelműen esélyesként lépett pályára az újonc Debrecen ellen a Haladás NB I-es futsalcsapata. A vasiak ennek megfelelően alaposan be is kezdtek a hajdúságiak ellen, ám a nagy mezőnyfölény csupán a 18. percben érett góllá. Ekkor Hajmási talált be az addig remekül védő Faragó kapujába. Térfélcserét követően viszont már minden a hazaiak szája íze szerint alakult. Turzó József tanítványai szinte tetszés szerint alakították ki a helyzeteket, melyek közük ötöt ki is használtak. Így végül 6:0 arányban nyertek. Üröm az örömben, hogy a derbi végjátékában Leo Mendes súlyosnak tűnő sérülést szenvedett.

A Haladás NB III-as együttese is jól kezdett. A zöld-fehérek a félidőben már 2:0-ra vezettek a veretlenül Szombathelyre érkező Baráti FCSE ellen. A második játékrész derekán pedig már 4:1-re mentek a vasiak. A végjátékban azonban a vendégek átálltak „vészkapusos” játékra és ezzel szorossá is tették a hajrát. Szerencsére a Hali fiataljainak egy gólt sikerült megőrizniük az előnyükből.

Jegyzőkönyvek:
NB I.: Swietelsky-Haladás VSE-Debreceni Egyetemi AC 6:0 (1:0).
Szombathely, 500 néző, vezette: Wittner, Tolnay
Gólszerzők: Hajmási 3 (18., 38., 38. p.), Márkus (26. p.), Bencsik (34. p.), Vidák (37. p.)

NB III.: Swietelsky-Haladás VSE-Baráti Futsal CSE 6:5 (2:0).
A Haladás gólszerzői: Sipos G. (2), Öreglaki (2), Németh Z., Németh G.

közösség

további frisss

lap tetejére