Dróth, a gólvágó

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE • 2018. április 07., szombat •
Négy szombathelyi játékos kapott szerepet a Turzó József által összeállított magyar futsalválogatottban. Közülük Dróth Zoltán volt a legeredményesebb, aki két gólt szerzett a Costa Rica ellen lejátszott két felkészülési mérkőzésen.
Dróth, a gólvágó

Szövetségi kapitányként is bemutatkozott Turzó József. A Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapatának vezetőedzője a legutóbbi két világbajnokságon szereplő Costa Rica ellen irányította első két alkalommal a nemzeti együttesünket. A vasi tréner Dróth Zoltán, Bencsik Roland, Sásdi Bálint és Hajmási Milán személyében négy szombathelyi sportolót hívott be a jelentős mértékben megfiatalított, átalakított csapatába. A mieink az első meccsen 2:0-ra, míg a másodikon 3:1-re győzték le a tengerentúli együttest. A vasiak közül Dróth Zoltán mindkét meccsen eredményes volt. Az első derbin akcióból, míg a másodikon büntetőből vette be az ellenfél kapuját.
A Haladás játékosai hétfőn már a klubcsapatukban bizonyíthatnak, ugyanis a rájátszás harmadik fordulójában a vasiak a Veszprém együttesét fogadják 18.15 órás kezdéssel az Aréna Savariában.

közösség

további frisss

lap tetejére