Döntetlen az őrült rohanás vége

Szerző: frisss.hu Fotó: Haladás VSE • 2018. január 09., kedd •
Igazságos, 5:5 arányú döntetlenre végződött a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapatának veszprémi vendégjátéka. A vasiak végig futottak az eredmény után és próbálkozásaik egy bajnoki pontot eredményeztek.
Döntetlen az őrült rohanás vége

A tervezett kezdőcsapatán egyet változtatva Sásdi, Öreglaki, Márkus, Horváth P., Michel Melo összeállításban küldte pályára csapatát Veszprémben a szombathelyiek vezetőedzője, Turzó József. Ahogy az várható volt, a hazai pályán veretlen hazaiak kezdtek nagyobb lendülettel.  Ennek köszönhetően Tatai és Boromisza találataival el is léptek 2:0-ra Madarász János tanítványai. Szerencsére a félidő végjátékában Németh Erik és Márkus góljaival sikerült a zöld-fehéreknek egyenlíteniük. A 2:2-es állásról induló második játékrészben végig a veszprémiek jártak előrébb: 3:2-re, 4:3-ra és 5:4-re is ők vezettek, de a Haladás minden alkalommal egalizálni tudott. Így a remek derbi 5:5-re végződött, azaz a szombathelyiek egy pontot elhoztak idegenből. Ez azért is fontos, mert a Hali a derbit a negyedik, míg a hazaiak az ötödik helyről várták. A döntetlennek hála pedig maradt a két csapat közti három pont különbség.

A mérkőzés jegyzőkönyve:
FC Veszprém-Swietelsky-Haladás VSE 5:5 (2:2)
Veszprém, vezette: Kovács, Farkas
Gólszerzők: Tatai (6., 23., 32.), Boromisza (11., 37.) illetve Németh Erik (17., 31.), Márkus (18.), Hajmási (34.), Öreglaki (38.)

közösség

további frisss

lap tetejére